U
użytkownik 207953
Gość
W ogole dziewczyny: jak to jest możliwe, ze to durne tsh było o 13 a beta i progesteron po 22?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może korzystasz z tego labo co @pluto_nova ?W ogole dziewczyny: jak to jest możliwe, ze to durne tsh było o 13 a beta i progesteron po 22?
U mnie też ma być jak juz to jedynie zastrzyk w tyłekA i tak się zastanawiam czy mogliby zrobić HSG i histeroskopię za jednym zamachem. Przy HSG u mnie jest jakieś znieczulenie miejscowe w tyłek,ale czy to rzeczywiście znieczula to nie wiadomo,bo pytałam lekarza to mi odpowiedział, że trochę daje i, że nie może mi zrobić HSG pod narkozą,bo muszę być przytomna w razie czego, gdyż może być tak, że jak będzie chciał mocniej kontrast podać to ,żeby jajnika nie rozwaliło,więc nie wiem ile to ma się do rzeczywistości,bo wiem, że HSG można zrobić w krótkiej narkozie.
Pokażą!Jaka cisza się tu zrobiła. Chyba cieżko pracujecie
Do mnie przyszła paczuszka z Shein więc wieczorem będzie mierzonemam nadzieję, ze chociaż stroje kąpielowe będą pasować
![]()
jak bedą ładne to pokażePokażą!
Hehehejak bedą ładne to pokażeALe nie wiem czy chcecie oglądać półnagą osobę w stroju kapielowym
![]()
Jak to ty to rejczyl!jak bedą ładne to pokażeALe nie wiem czy chcecie oglądać półnagą osobę w stroju kapielowym
![]()
okej, to wieczorem wrzuce jak sie bedzie nadawaćHeheheNie takie rzeczy się widziało
Pokazuj
![]()