A jak się czułaś po hsg? Nie miałaś problemów z krwawieniem?Mi sie lekarz nawet kazal starac w cyklu z hsg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak się czułaś po hsg? Nie miałaś problemów z krwawieniem?Mi sie lekarz nawet kazal starac w cyklu z hsg
To superMi sie lekarz nawet kazal starac w cyklu z hsg
Ale to jeszcze zakresu jakie hsg. Jak sono czyli z USG to spoko. Jak to takie szpitalne to podobno lepiej nie bo się komórki naświetlą i lepiej nie ryzykować.Mi sie lekarz nawet kazal starac w cyklu z hsg
Jeśli znasz siebie i swoje ciało, to chyba pocichu mogę już gratulowaćDziewczyny mamy pryszcza na brodzie! Co o tym sądzicie?Bo zwykle nie miewam pryszczy!
Ale to jeszcze zakresu jakie hsg. Jak sono czyli z USG to spoko. Jak to takie szpitalne to podobno lepiej nie bo się komórki naświetlą i lepiej nie ryzykować.
Szczerze mówiąc wcale, tylko małe plamienia...Przy okazji zapytam Was czy po HSG miałyście długo krwawienie? Badanie miałam 2dni temu,wczoraj tylko plamienie a dzisiaj pojawiło się krwawienie...
Wiem o diagnostyce, ale mimo to mam nadzieję, że obejdzie się bez tego. Bardzo dziękuję za Twoje słowa, wiele dla mnie znaczą.Nawet jeśli będziecie to wtedy macie tego świadomość i możliwość urodzenia dziecka bez wady - stosuje się diagnostykę preimplantacyjną zarodków
Bardzo wspołczuje sytuacji, musiało być to dla Ciebie bardzo trudne. Wiem że podjęłabym taką samą decyzję na Twoim miejscu.
Raczej wolno, w tym i kolejnych cyklach lekarze nawet zachęcają.A to ogólnie jest tak ze w cyklu w ktorym jest hsg juz nie wolno sie starać? Ja myslalam ze mozna, ale z tego co piszesz to nie i wydluza ci sie przez to czekanie jeszcze o miesiac? Jeny![]()
Jestem historycznie zboczona. Przepraszam bardzo, naprawdę nie chciałam XD