Bibi89
Fanka BB :)
I po CPA mam pytanko - badanie drożności ma sens tylko jak jest problem z zajściem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I po CPA mam pytanko - badanie drożności ma sens tylko jak jest problem z zajściem?
Mi tez nikt nie mówił, żeby się wstrzymywać, wręcz żeby działać bo 3 cykle po hsg są kluczoweMnie tak dwóch lekarzy mówiło, że jak tradycyjne hsg to w tym cyklu bez starań. Miałam sono więc starania były dozwolone.
Ok. Czyli ja tego badania nie potrzebuje.I po CP
Masz duża rezerwę z powodu pcos?Tak, rezerwę mam dużą, ale to też z powodu pcos, mam nadzieję że wszystko nam się ułoży![]()
Jeśli zachodzisz to raczej nie, prędzej laparoskopię, czasem jakieś zrosty czy polipy utrudniają poprawne zagnieżdżenie.Ok. Czyli ja tego badania nie potrzebuje.
Jessu ja tez, objadłam się kremu z pomidorów z komosą aż mi uszami wychodziDziewczyny, jestem w cionszy spożywczejtu wyniki miałbym napewno idealne! Wynik glutenu się na pewno zgadza - górna granica dla tego tygodnia
![]()
Ciekawe w sumie.
Ale z drugiej strony to trzeba by było też ostrzegać wszystkie kobiety, które mają rtg że nie mogą zajść w ciążę. No i naświetla się przecież całe jajniki więc i wszystkie inne komórki jeszcze nie dojrzałe. Muszę o tym poczytać
Nie, mialam kilka plamek krwi i po wszystkim czulam sie zupelnie normalnie.A jak się czułaś po hsg? Nie miałaś problemów z krwawieniem?