Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to ja jutro idę na meloJa dzisiaj idę się nayebac aż na dwie imprezy! Matko jak to zrobić, żeby przeżyć
Najpierw z koleżankami z pracy do baru, a potem jak start skończy pracę to idziemy do wspólnej znajomej na urodziny. Dobrze, że pogoda ładna![]()
Złoty trunek jeszcze przy piątku to wchodzi jak złoto!to ja jutro idę na melodziś spokojnie w domu
ale piwko też wjedzie
(będę złopać złoty trunek)
no a jeszcze dziś taga pogoda, ze złoty trunek to obowiązekZłoty trunek jeszcze przy piątku to wchodzi jak złoto!
Chyba się nim delikatnie zaprawie przed wyjściem, żeby potem organizm szoku nie doznał![]()
wiecie, kiedyś możemy se założyć też jakąś prywatną grupę po prostu nas, które się zgrałyśmy, żeby się nie pogubićJa przeglądałam z ciekawości wątek ciężarnych i czułam, że to nie jest miejsce dla mnie. Gdybym zaszła w ciążę, to razem ze zdjęciem dwóch kresek wstawiłabym tutaj podanie, żebyście pozwoliły mi zostać (ofc z uwzględnieniem, żeby nie pisać o ciąży)
Ty to normalnie jesteś złota dziewczynano a jeszcze dziś taga pogoda, ze złoty trunek to obowiązek![]()
Też miałam taką sytuację w mojej pierwszej pracy, było to mega niemile. Raz nawet musiałam zrobić konfrontację i wtedy wszystkiego się koleżanka wyrzekła, że to zostało źle zrozumiałe. Na szczęście już tam nie pracuje i teraz mam super atmosferę w pracy. A w innej pracy miałam takiego kolesia co się do mnie nigdy nie odzywam i też na mnie kablował. Raz np przyszlam o 6:30 do pracy bo nie miałam czym przyjechać a zaczynałam o 8 to się położyłam przy biurku bo nikogo jeszcze nie było i zasnęłam na chwilę. Ten przyszedł o 7 i nakablowal szefowi że ja śpię w pracyBoże dziewczyny miałam dzisiaj nieprzyjemna sytuacje w pracy, poryczałam się, choć wiem ze to tez przez to ze jestem przed okresem i zorana ogólna sytuacja zyciowa i byl to tylko zapalnik.
Okazało się że ktoś sie na mnie poskarżył, ze łażę sobie gdzie chce i o ktorej chce wychodze z pracy, nic nie robie, wiecznie mnie nie ma itp. Oczywiście wiem kto to xD ale strasznie przykro mi sie zrobiło że mam blisko siebie wroga, ktory dopuszcza sie takiego swinstwa a na co dzień uśmiecha sie do mniemoja szefowa oczywiscie trzyma moja stronę, mowila ze mam sie nie przejmować i pocieszala bo juz mialam lzy w oczach w trakcie rozmowy
![]()
Ja też pierwsza myśl że penis z wytryskiem
Especially for youej weź ustaw jakiś awatarZawsze mi łatwiej łączyć awatar z konkretną osobą
![]()
dziękuję uprzejmie! i to jaki charakterystyczny!Especially for you![]()