Nel331
Fanka BB :)
Dobrze mecenasko xDBo to były pazy AdwokatKI (proszę nigdy tak do mnie nie mówić, błagam. Ani mecenasko. Dostaję piany XD)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze mecenasko xDBo to były pazy AdwokatKI (proszę nigdy tak do mnie nie mówić, błagam. Ani mecenasko. Dostaję piany XD)![]()
Nie było czego ratowaćJa bym ratowała wino XD
Moje serce krwawi!Nie było czego ratowaćwino wymieszane ze szkłem i to wszystko pływające po podłodze
![]()
Why??Bo to były pazy AdwokatKI (proszę nigdy tak do mnie nie mówić, błagam. Ani mecenasko. Dostaję piany XD)![]()
Poszukaj sobie na olx czy ktoś takiego nie sprzedaje, to będziesz miała do paryAaa i jeszcze mi przypomnialyscie jak stary zbił moj ulubiony talerzyk z ikei, ktorego juz nie robia, mielismy 2 teraz jest 1. Nie chcialam tez robic o to afery ale jednak bylo mi bardzo przykro. Teraz stara sie go juz nie dotykać xD
Było cedzić przez sitkoNie było czego ratowaćwino wymieszane ze szkłem i to wszystko pływające po podłodze
![]()
Też tak robięIdę się kąpać, a co do pazow to na nogach mi się troszkę zmył lakier, ale jebne druga warstwę bo mi się nie chce ani zmywać, ani piłować, ani od nowa malować xD
Zmiana wysokości wynagrodzenia na większe jest nawet pożądanaSpytałam koleżanki i ona twierdzi, że tylko zmiana wymiaru etatu by zmieniała coś w podstawie naliczenia chorobowego. Zmiana stanowiska albo zmiana w wysokości wynagrodzenia na to nie wpływa - normalnie się liczy dalej średnią z poprzednich 12 miesięcy.
Ku chwale AdwokaturyPrzeczytałam cipkami![]()