Mmiiaa
Fanka BB :)
Ja nie moge sie przyzwyczaic do koloru, bo wcześniej przynajmniej u mnie byłaś zielona xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie moge sie przyzwyczaic do koloru, bo wcześniej przynajmniej u mnie byłaś zielona xD
Mój ostatnio jeździł dobre 15 min ze skarpetką wciągniętą do połowyKorwa mój odkurzacz taki jeżdżący (wabi się Kevin) wciągnął właśnie pęsete
Oooo Hiszpania przyszykowana! Gdzie lecicie?A u nas tak! 15 kilo towaru upchaneHiszpanioooo szykuj się
![]()
Nie wiem co mi odbiło z tym fioletemJa nie moge sie przyzwyczaic do koloru, bo wcześniej przynajmniej u mnie byłaś zielona xD
Hej, to ja! Od dziś tj. 5 dzień cyklu, zaczynam przygodę z lamettą. Mam brać jedną tabletkę przez 5 dni. 9 czerwca monitoring owulacji i z pewnością zastrzyk Ovitrelle.Hej dziewczyny, czy któraś z was rozpoczęła właśnie stymulację jak ja? Potrzebuję kogoś do wsparciadzisiaj jest mój pierwszy dzień z lamettą, mam brać przez 5 dni 2x1, monitoring 13czerwca
A co Cie niepokoi w tych wynikach ?Hej dziewczyny, trochę martwią mnie moje wyniki. Mam umówioną wizytę dopiero 9 czerwca, ale z tego co ja rozumiem to nie jest za ciekawie. Jak myślicie?
Super, to jestesmy w tym razemHej, to ja! Od dziś tj. 5 dzień cyklu, zaczynam przygodę z lamettą. Mam brać jedną tabletkę przez 5 dni. 9 czerwca monitoring owulacji i z pewnością zastrzyk Ovitrelle.