Karolina_123
Fanka BB :)
Za niskie Amh i estradiol, podwyższone FSH i prolaktynaA co Cie niepokoi w tych wynikach ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za niskie Amh i estradiol, podwyższone FSH i prolaktynaA co Cie niepokoi w tych wynikach ?
W tym roku skończę 31@Karolina_123 ile masz lat? Masz dosyć niskie AMH i FSH podwyższone więc fajnie że masz wizytę u lekarza już za chwilę, bo na pewno czas tu gra rolę.
Jasne, ze tak- będę informowaćSuper, to jestesmy w tym razemciekawe tylko czemu ja mam dawkowanie 2x1... ale zobaczymy jak zareaguję. Daj znać jakie będziesz miała pęcherzyki 9go!
Prolaktyna nieznacznie podwyższona, powinna się szybko i ładnie zbić, AMH niskie ale nie wyklucza ciąży wg mnie. Nie wiem w której fazie robiłaś te badania, ale myślę że dramatu tu nie ma, wszystko (poza AMH) da się unormowaćZa niskie Amh i estradiol, podwyższone FSH i prolaktyna
Młoda leci na Erasmusa do SewilliMój ostatnio jeździł dobre 15 min ze skarpetką wciągniętą do połowy
Oooo Hiszpania przyszykowana! Gdzie lecicie?
Niech się szykuje na upały w takim razieMłoda leci na Erasmusa do Sewilli![]()
Lajkujesz sama sobie i śmiejesz się ze swoich żartów?
Hej dziewczyny, trochę martwią mnie moje wyniki. Mam umówioną wizytę dopiero 9 czerwca, ale z tego co ja rozumiem to nie jest za ciekawie. Jak myślicie?