Mmiiaa
Fanka BB :)
Niestety co lekarz to opinia, jedni mowia zeby od razu sie starac, inni zeby czekac i od nowego cykluCzy to jest prawda ze po hsg tradycyjnym z kontrastem nie można się starać w tym cyklu ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety co lekarz to opinia, jedni mowia zeby od razu sie starac, inni zeby czekac i od nowego cykluCzy to jest prawda ze po hsg tradycyjnym z kontrastem nie można się starać w tym cyklu ?
Tak, z pianka to jest sono hsg
Opowiem moje wrażenia w czwartek, ja mam wizytę o 8:50Niestety co lekarz to opinia, jedni mowia zeby od razu sie starac, inni zeby czekac i od nowego cykluja oczywiście swojego lekarza nie zapytałam
mam wizyte zaklepana 2 dni przed owu ale jeszcze nie wiem czy pojde
Tak tak mi powiedziano ze najpierw spróbują solą fizjologiczna a później pianka dokładnie to powiedziano zależy czym się uda doktorowiSono hsg to po prostu obrazowanie pod usg, zazwyczaj z pianka ale może być też kontrast płynny
Czyli ty bedziesz miala sono? Nie zarejestrowalam tego xDTak tak mi powiedziano ze najpierw spróbują solą fizjologiczna a później pianka dokładnie to powiedziano zależy czym się uda doktorowi![]()
No mam mieć usg, tylko pani pielegniarka pow ze nie wie czy solą fizjologiczną czy piankąCzyli ty bedziesz miala sono? Nie zarejestrowalam tego xD
Wzięłam jedna tabletkę tego bez recepty bo póki nam i działa to nie będę kupować tego mocniejszego@Nel331 pomogl ketonal? Masz ten na recepte czy ten bez? Ja tez wyrywalam po 2 naraz i tak mnie bolalo za 1 razem, wzielam 1 tabletke tego mocniejszego chyba 1000 mg i nie dzialala a balam sie wziac wiecej i nie spalam cala nocjeszcze stary spał i rano calkiem wyjezdzal wiec go nie budzilam zeby sie wyspał i byl taki zly ze by mi przemowil do rozsadku i kazal wziac jeszcze 1 tabsa i by mi przeszlo a tak sie meczylam
![]()
U mnie przy pierwszej ósmce potrzebne były kroplówki z ketonalu, bo inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, jakiś stan zapalny był w ogole, schudłam 3 kg. Z druga na szczęście było lepiej bo bym umarła chyba@Nel331 pomogl ketonal? Masz ten na recepte czy ten bez? Ja tez wyrywalam po 2 naraz i tak mnie bolalo za 1 razem, wzielam 1 tabletke tego mocniejszego chyba 1000 mg i nie dzialala a balam sie wziac wiecej i nie spalam cala nocjeszcze stary spał i rano calkiem wyjezdzal wiec go nie budzilam zeby sie wyspał i byl taki zly ze by mi przemowil do rozsadku i kazal wziac jeszcze 1 tabsa i by mi przeszlo a tak sie meczylam
![]()