Z
zaz208622
Gość
Piekło zamarzło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale to tylko personalnie do mnie, Was dalej nie lubiPiekło zamarzło
ale to tylko personalnie do mnie, Was dalej nie lubi![]()
Dziękuję za potwierdzenie, już myślałam ze rozumiem temat a jednakJeśli nie zmieniasz etatu to średnia do L4 zostaje jak była![]()
Oj tez sie bałam ze mnie ten suchy zebodol dopadnie bo musialam szybciej niz kazali zmienic te gaziki a tego przez pol godz nie wolno ruszyc nibyNo to tamta co takie dolegliwości dawała była wyznieta i to serio była jakaś masakra. Nie wiem czy suchy zębodoł czy co ale potrzebowałam dwóch tygodni żeby do siebie dojść![]()
Mnie obudzil bol brzucha jak na okres wiec wstalam z lozka jak poparzona i hiegiem do lazienki zeby nic nie wylecialo ale to fałszywy alarmA Wy jak dzisiaj spędziliście poranek?![]()
Ja jeszcze w łóżkuA Wy jak dzisiaj spędziliście poranek?![]()
Jakoś musimy nauczyć się z tym życale to tylko personalnie do mnie, Was dalej nie lubi![]()
A Wy jak dzisiaj spędziliście poranek?![]()
A ja wracając z pracy, po drodze wstąpiłam do rosska po testy, bo w domu wszystkie wysikane, a ostatnio myślałam że mam jeszcze 1, a on był użyty w poprzednim cyklu, tylko schowałam do szafki w opakowaniu zeby stary nie widział że testowałamWstawajac do pracy....![]()
Ja mam od kilku dni takie dziwne przemijające bóle jak na okres, gdzieś z tydzień temu codziennie, później była przerwa i nie zwracałam uwagi, a dzisiaj znów. Do okresu 2-3 dni...Dziękuję za potwierdzenie, już myślałam ze rozumiem temat a jednakdobrze ze są tu mądre głowy
Oj tez sie bałam ze mnie ten suchy zebodol dopadnie bo musialam szybciej niz kazali zmienic te gaziki a tego przez pol godz nie wolno ruszyc niby
Mnie obudzil bol brzucha jak na okres wiec wstalam z lozka jak poparzona i hiegiem do lazienki zeby nic nie wylecialo ale to fałszywy alarm![]()
Znam to, chociaż czasem zapominam o tej zasadzieDlatego ja pracuję od poniedziałku do piątku
Musiałam staremu rano dać, bo zaczął robić się nieznośny!![]()
Ja też pracuję od poniedziałku do piątku... w piątki np. kończę o 15:00, ale miałam zebranie od 18:30 do 23:30... I dziś też idę na zebranie. I w poniedziałek (jest święto), też idę do szkoły robić lekcje... Nie myślcie o mnie, gdy będziecie się zastanawiać nad tym, jakie to nieroby z nauczycieliDlatego ja pracuję od poniedziałku do piątku![]()