L
Ladycarooo
Gość
Nie no nie nie nieNie mam dobrych wieści… Dziś beta 41 (2 dni temu była 51)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no nie nie nieNie mam dobrych wieści… Dziś beta 41 (2 dni temu była 51)![]()
Kochana, bardzo mi przykroNie mam dobrych wieści… Dziś beta 41 (2 dni temu była 51)![]()
Zupa kalafiorowa... ale tylko stary je, bo ja wybywam. Na kolejne szkolne zebranie...Komunikat do wszystkich: ogromnie lubie jak mnie informujecie co macie na obiad![]()
Dosyć że my kobiety przezywamy stratę to jeszcze najgorsze przekazanie tych informacji ukochanemuNie wiem jak stary to przyjmie… Nie wiem co mam teraz zrobić… Zostaje mi czekać na krwawienie…![]()
Ja myślę, że teraz już będzie z górki, dużo czasu nam po prostu zajęło wrócić do normalnego życia i wspólnego funkcjonowania po śmierci mamy. Mam nadzieję, że wróci odmieniona a nie w odmiennym stanieNie chcę Cię straszyć, ale ja w sumie też taka byłam... trudno mi było z domu się oddalić... Ale się odważyłam, Erasmus był, WIEEEELE nowych doświadczeń, wróciłam odmieniona![]()
.
A mogę spytać ile miałyście lat jak zmarła Wasza mama? My teraz z siostra tez się staramy wracać do normalności - ja mam 33, siostra jest o 6 lat starsza. Ja pomimo wieku cały czas byłam dla mamy tym młodszym dzieckiem i to wszytsko jest bardzo trudne.Ja myślę, że teraz już będzie z górki, dużo czasu nam po prostu zajęło wrócić do normalnego życia i wspólnego funkcjonowania po śmierci mamy. Mam nadzieję, że wróci odmieniona a nie w odmiennym stanie![]()