Owulacja
Fanka BB :)
A fizycznie jak się czujesz?spoko, obżarłam się, zrobiłam maskę na włosy i już nie mam siły na wino…![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A fizycznie jak się czujesz?spoko, obżarłam się, zrobiłam maskę na włosy i już nie mam siły na wino…![]()
My się właśnie obzarliśmy czeresniamiTeż się obżarłam, byłam w Macu z córkąprzywiozłam staremu kanapkę, bo chciał z kurczakiem, po czym stwierdził, że tylko podrażnił żołądek, bo się nie najadł a tylko apetytu mu narobiłam... No i zrobiłam mu grzanki z masłem czosnkowym, do tego mozzarella z pomidorem i bazylią. Zeżarł wszystko, porcje na dwie osoby
![]()
Na endometrium to czerwone, ale ja jestem fanką białegoJakie wino pijecie dziewczyny? Ja nie specjalnie przepadam ale prozdrowotnie, skoro pomaga na endometrium, jak dobrze pamiętam, to jakieś konkretne?
Zaś jedziemy na tym samym wózkuDopiero teraz nadrobiłam... @pluto_nova tak strasznie mi przykronie wiem co powiedzieć... obiecuje nie ukraść Twojego psiaka w Hiszpanii
przytulam mocno
Ja za to witam się w 1dcbez niespodzianek
![]()
Po mojemu estradiol ok. W końcu to dopiero 3cd a jego poziom rośnie w miarę dojrzewania pecherzykaMam wyniki hormonów. Niby wszytsko w normie ale są średnie. Jest zły stosunek fsh do lh. I prolaktyna na granicy :/ i estradiol chyba taki tez bez szału co nie? @Zazuu co myślisz?
Badania były robione w 3dc
Ja się mega bałam czy mi się nie rozregulują cykle po pozamacicznej ale poprzedni cykl 28 dni i ten 27 czyli dokładnie jak przed CPZaś jedziemy na tym samym wózkuu mnie też 1cd
![]()
No to git siostro, jedziemy z tym tematemJa się mega bałam czy mi się nie rozregulują cykle po pozamacicznej ale poprzedni cykl 28 dni i ten 27 czyli dokładnie jak przed CP![]()