U
użytkownik 207953
Gość
Raz mnie ugryzł rzeczny wonszWąż rzeczny jest niebezpieczny!!
I był z tego - mój kolego
Wczesny cionsz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Raz mnie ugryzł rzeczny wonszWąż rzeczny jest niebezpieczny!!
Wąż rzeczny jest niebezpieczny!!
Ręka jak złamana? Nanananana?Przypomniało mi się od razu „nakur**am węgorza”![]()
Mój mąż jeśli chodzi o nasze wesele miał do DJ tylko jedną prośbę - żeby nie było braci figo fagotRęka jak złamana? Nanananana?
Nie rozumiem, gdzie w stwierdzeniu żeby czytać regulamin jest jadPrzepraszam, jeżeli napisałam nie tu gdzie trzeba. Nie czytałam regulaminuI proszę bez jadu.
Józefowie są po prostu bardzo drażliwi i co im zrobiszNie rozumiem, gdzie w stwierdzeniu żeby czytać regulamin jest jadCzy każdy już tak z automatu pisze ?
![]()
No ten jad to już sławny jest. Może powinnam zmienić nazwę wątku na grupa kipiąca jadem?Nie rozumiem, gdzie w stwierdzeniu żeby czytać regulamin jest jadCzy każdy już tak z automatu pisze ?
![]()
Ja tez jestem drażliwaJózefowie są po prostu bardzo drażliwi i co im zrobisz![]()
a kombinuje, żeby zmienić, ale jeszcze pracuję@Ladycarooo co zrobiłaś z avkiem, że mi nie czyta?