U
użytkownik 207953
Gość
Raz mnie ugryzł rzeczny wonszWąż rzeczny jest niebezpieczny!!
I był z tego - mój kolego
Wczesny cionsz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Raz mnie ugryzł rzeczny wonszWąż rzeczny jest niebezpieczny!!
Wąż rzeczny jest niebezpieczny!!
Ręka jak złamana? Nanananana?Przypomniało mi się od razu „nakur**am węgorza”![]()
Mój mąż jeśli chodzi o nasze wesele miał do DJ tylko jedną prośbę - żeby nie było braci figo fagotRęka jak złamana? Nanananana?
Nie rozumiem, gdzie w stwierdzeniu żeby czytać regulamin jest jadPrzepraszam, jeżeli napisałam nie tu gdzie trzeba. Nie czytałam regulaminuI proszę bez jadu.
Józefowie są po prostu bardzo drażliwi i co im zrobiszNie rozumiem, gdzie w stwierdzeniu żeby czytać regulamin jest jadCzy każdy już tak z automatu pisze ?
![]()
No ten jad to już sławny jest. Może powinnam zmienić nazwę wątku na grupa kipiąca jadem?Nie rozumiem, gdzie w stwierdzeniu żeby czytać regulamin jest jadCzy każdy już tak z automatu pisze ?
![]()
Ja tez jestem drażliwaJózefowie są po prostu bardzo drażliwi i co im zrobisz![]()
a kombinuje, żeby zmienić, ale jeszcze pracuję@Ladycarooo co zrobiłaś z avkiem, że mi nie czyta?