L
Ladycarooo
Gość
Ty podła żmijo żeby tak kobieta kobiecieNiestety mój spirit animal to wąż, także jad mam cały czas we krwi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty podła żmijo żeby tak kobieta kobiecieNiestety mój spirit animal to wąż, także jad mam cały czas we krwi![]()
Ahhhh ten słynny jad![]()
Kobieta kobiecieTy podła żmijo żeby tak kobieta kobiecie
You stupid woman! Don't you see that ....Ty podła żmijo żeby tak kobieta kobiecie
Kobieta kobiecie
W internecie
Żmijowym jadem
Pojedzie![]()
Weź się zastanow dobrze nad sobą, tak na przyszłośćI sorry dzewczyny, ale to Wasze kółko wzajmenej adroacji, w które nie może wejsć nikt, kto powie coś co Wam się nie spodoba to jakiś żart :/ ale życze Wam dobrze ogólnie
Mój stary jest chyba fanem absolutnie każdej muzyki. Pamiętam, że jak po koncercie Rammsteina jechaliśmy następnego dnia do Enegrylandii, to już leciał Walaszek. A playlista na powrót na Mazowsze to już Abba i lata 80. Na co dzień zazwyczaj słucha odschoolowego rapu. Nigdy nie wiem, czym mnie będzie katował- moje życie z nim to jedna wielka przygodaMy w samochodzie mamy 3 płyty aktualnie:
1. Składankę Rammsteina
2. Deutchland - Rammsteina
i ...
3. Zeit Rammsteina
I to nie ja tak ustawiałam. XD
słuchaj, naprawdę dobrze Ci życzę, ale kij Ci w uchoWeź się zastanow dobrze nad sobą, tak na przyszłość