reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

Mój stary jest chyba fanem absolutnie każdej muzyki. Pamiętam, że jak po koncercie Rammsteina jechaliśmy następnego dnia do Enegrylandii, to już leciał Walaszek. A playlista na powrót na Mazowsze to już Abba i lata 80. Na co dzień zazwyczaj słucha odschoolowego rapu. Nigdy nie wiem, czym mnie będzie katował- moje życie z nim to jedna wielka przygoda😂
By the rivers of Baaaaaaabyyyyyyyloooooon! XD

reklama
Mój stary jest chyba fanem absolutnie każdej muzyki. Pamiętam, że jak po koncercie Rammsteina jechaliśmy następnego dnia do Enegrylandii, to już leciał Walaszek. A playlista na powrót na Mazowsze to już Abba i lata 80. Na co dzień zazwyczaj słucha odschoolowego rapu. Nigdy nie wiem, czym mnie będzie katował- moje życie z nim to jedna wielka przygoda😂
to my ze starym w ogóle nie mamy nc wspolnego jeśli chodzi o muzykę i filmy :D

Do stolicy mam najbliżej, a mimo to jakoś nie jedziemy. Lepiej było się tłuc przez pół Polski 😂 Mamy chyba uraz do koncertów na Narodowym, bo jest jak studnia i dziwnie się słucha, od 2015 po AC DC jeździmy tam już tylko na foodtrucki😁
Mów mi tak jeszcze i już prawie mi nie żal ;)

Przeczytałam, że potem słuchał "Mazowsza" 😁 jak każdej, to każdej 😆

reklama
Do góry