L
Ladycarooo
Gość
noooo zakładałam tamto konto świeżo po obejrzeniu NarutoOjeżu, twój avatar przypomniał mi złote czasy oglądania Naruto z młodszą siostrą![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
noooo zakładałam tamto konto świeżo po obejrzeniu NarutoOjeżu, twój avatar przypomniał mi złote czasy oglądania Naruto z młodszą siostrą![]()
oczywka, ze byłTo tu bym zagrała w Twojej drużynie. Jeszcze jak tam był czosnek i feta i suszony pomidor![]()
Mam to samoJa głupi mam fetysz wahania wędlin... jak śmierdzi nie zjem mimo że pieknaa jedynie z takich zylastych to smaczek konserwowy i to z dudy! Jak pieknie pachnie <3
Ja biorę na zmianę 50 i 75.Wgl byłam dzisiaj u endo i jadę aktualnie do innego... Mam tsh 3,8 po prawie 2,5 miesiącach brania euthyroxu 50. Jak byłam u niego poprzednio, miałam z dnia na dzień tsh 6,9 i 4,8. Więc teraz spadek po takim czasie tylko o 1 (biorąc pod uwagę 4,8) wydaje mi się jakiś mały bardzo... Myślałam że da mi teraz 75, a on mówi że na zmianę brać jeden dzień 50, drugi 75..... Jakoś nie jestem do tego przekonana, mam wrażenie, że tym sposobem to mi będzie kuffffa spadało z rok do pożądanego tsh. Ciekawe co powie ten drugi endoco o tym myślicie
![]()
Mam nadzieję że ten ananas na zagnieżdżenie to mit, bo moje starania też mają jakieś granice i nie zjem ananasa pomimo tegoa ananas dobry na zagnieżdżenie
Ostatnio jadłam pizzę z rodzynkami czaisz xD
Ja dziś wyjęłam szynkę z kanapki bo mi śmierdziałaMam to samozawsze wącham
![]()
Sprzedają "go" w tabletkachMam nadzieję że ten ananas na zagnieżdżenie to mit, bo moje starania też mają jakieś granice i nie zjem ananasa pomimo tego![]()
Oooo to superJa biorę na zmianę 50 i 75.
Kiedy brałam 50 utrzymywałam TSH na poziomie 2,5.
Po tej zmianie na branie naprzemienne 50 i 75 zeszłam w miesiąc do 0,8.