Bibi89
Fanka BB :)
Jak mi stary nie obierze to nie zjemWszystko co anyżowe - OUT !
Jezu, ja też nienawidzę (i chyba nadal nie umiem...) obierać krewetek!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak mi stary nie obierze to nie zjemWszystko co anyżowe - OUT !
Jezu, ja też nienawidzę (i chyba nadal nie umiem...) obierać krewetek!
Czytam to i nie wierze
no powiem Ci, że aż sama jestem w szoku jak grubo byłoCzytam to i nie wierzeprzechodzi ludzkie pojęcie!
Powinnaś to wstawiać za każdym razem, jak ktoś napisze, ze tutaj jest JAD.
Btw. Stary jest uczulony na tzw. mADKI.
I pyta co ja tak czytam. I mowie ze jakieś stare dramy, ze to jest chore ze jedna kobieta tak do drugiej itp. A ze on tych wątków nie ogarnia to mowi „No bo to są mADKI, one mogą” a ja mówię ze niektóre nie są mamami jeszcze a stary „to są przegrane w dyskusji”
No mnie to oczy z orbit wychodzą. Pomijam fakt, ze się pogubiłam kto z kim przeciw komu.no powiem Ci, że aż sama jestem w szoku jak grubo byłoale ja tego nie pamietam
Ale o wiele gorzej smakuje...![]()
NormalnieSłuchajcie ! Znowu miałam wymianę zdań ze starym. Powiedzcie mi bo my się o to wiecznie sprzeczamy. Jak można jest placki ziemniaczane z CUKREM. Ja kocham ziemniaki i wszystko co z ziemniaków całym sercem ale placki ziemniaczane z cukrem ?!
Słuchajcie ! Znowu miałam wymianę zdań ze starym. Powiedzcie mi bo my się o to wiecznie sprzeczamy. Jak można jest placki ziemniaczane z CUKREM. Ja kocham ziemniaki i wszystko co z ziemniaków całym sercem ale placki ziemniaczane z cukrem ?!
NieeeeeNormalniez cukrem i śmietana.
Pozdrówka dla twojego faceta![]()