olka11135
Fanka BB :)
Ja uwielbiam ziemniaki z mlekiem <3
Z mlekiem to nie ale mój dziadek jadał z kefirem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja uwielbiam ziemniaki z mlekiem <3
jedyny słuszny sposób jedzenia placków ziemniaczanych to ze śmietaną i maggiZ mlekiem to nie ale mój dziadek jadał z kefirem![]()
Moj brat je z cukrem placki. Za to ja uwielbiam z sosem pieczarkowym lub gulaszem, moja mama uwielbia z serkiem i łososiem wędzonym. Każdy zawsze sam dobiera dodatki i nikt nie polemizujeSłuchajcie ! Znowu miałam wymianę zdań ze starym. Powiedzcie mi bo my się o to wiecznie sprzeczamy. Jak można jest placki ziemniaczane z CUKREM. Ja kocham ziemniaki i wszystko co z ziemniaków całym sercem ale placki ziemniaczane z cukrem ?!
ze śmietana tak. Ale z maggi?jedyny słuszny sposób jedzenia placków ziemniaczanych to ze śmietaną i maggi![]()
i teraz wszyscy jutro na obiad smażymy placki ziemniaczane i próbujemy ze śmietaną i maggize śmietana tak. Ale z maggi?![]()
w życiui teraz wszyscy jutro na obiad smażymy placki ziemniaczane i próbujemy ze śmietaną i maggi![]()
Kolejność alfabetyczna zachowana xDŻe użyje mocnego słowa: debil
Kolega mojego P. się z kolei chwalił, że uprawia ze swoimi laskami anal, po to żeby zaraz później oprawiac oral.