reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Właśnie! Co to za zbiorowa zmiana. Za chwile już nic nie ogarnę 🙈
no trochę sie dziś gubie 😅 caly dzien nadrabiam i jeszcze mi sie kreci kto to pisze 😅
a weźcie powiedzcie, czy któraś z Was ma jakiś maly samochód i jaki i czy fajnie się nim jeździ. Myślę, jaki sobie kupić i narazie przyszła mi do głowy skoda fabia

BMW 1. Trochę mały silnik ale na moje zawrotne 100 km miesięcznie wystarczy 😂 bardzo sobie chwalę. Wcześniej miałam corsę i też była zadowolona

O siostro i nawet takie samo auto mamy 😂
Dołaczam do teamu😁 kocham to autko i bardzo polecam i zdecydowanie automat, mi sie nigdy nogi nie pomylily, jestem do tego stworzona 😅 ja mam chyba wiekszy silnik, tzn jak depne gaz to idzie jak rakieta🚀😁
Rozpoczynam nitkę na:
Jakiego jednego jedzenia/produktu nigdy nie zjecie? No dobra, dwóch.
Ja: rukola i tłuste mięso xD
Ja nie cierpie uwaga.... ogorkow kiszonych xD ale to tak nienawidze ze jestem chora jak mam je wyjac albo pokroic 🤢🤮
Druga najgorsza rzecz to właśnie placki ziemniaczane 😅 nie mam pojecia czemu mi nie smakuja 🤦‍♀️ tyle razy probowalam, bo stary i inni ludzie tak to kochaja i az mi bylo przykro ze ja nie 😅
A trzecie to tez wszelkie zylki, tluste czesci itp w mięsie 😉
Ale za to kocham rukole i krewetki 😁😁

Ja dzis w ogole taki zakrecony dzień, mialam miec pol dnia wolne bo dentysta, ale rano na ho nie moglam sie zalogować, stracilam na to pol godz i stwierdzilam ze jednak caly dzien wolny 😅 ale przez ten zasrany okres brzuch mnie bolal i az bylo mi niedobrze 😐 zdazylam sie polozyc i stary mowi ze pies ma kleszcze no wiec lecimy do weta, pozniej jechałam ze starym po samochod i poerwszy raz jechalam sama tak daleko... 40 km sama w samochodzie 😅😅 za starym ofc xD obiecał ze nie bedzie wyprzedzać ale wiadomo... wiec ja za nim😅 dziś zero przygód sam sukces 😁 pozniej 2h tortur u dentysty i 2h na rzesach🥴

reklama
Do góry