Owulacja
Fanka BB :)
I nadzieją na przyszły rokJesteście lekiem na całe zło.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I nadzieją na przyszły rokJesteście lekiem na całe zło.![]()
Ty weź sobie zmień awatar na węże ułożone w paragraf xDCzy może ktos isc za mnie do sklepu, bo ja tak jakoś wymieklam zaraz po ogłoszeniu postanowienia a jeszcze musiałam z Brzegu dojechać do Opola pociągiem i właśnie nie umiem się ruszyć z łóżka?
no trochę sie dziś gubieWłaśnie! Co to za zbiorowa zmiana. Za chwile już nic nie ogarnę![]()
a weźcie powiedzcie, czy któraś z Was ma jakiś maly samochód i jaki i czy fajnie się nim jeździ. Myślę, jaki sobie kupić i narazie przyszła mi do głowy skoda fabia
BMW 1. Trochę mały silnik ale na moje zawrotne 100 km miesięcznie wystarczybardzo sobie chwalę. Wcześniej miałam corsę i też była zadowolona
Dołaczam do teamuO siostro i nawet takie samo auto mamy![]()
Ja nie cierpie uwaga.... ogorkow kiszonych xD ale to tak nienawidze ze jestem chora jak mam je wyjac albo pokroicRozpoczynam nitkę na:
Jakiego jednego jedzenia/produktu nigdy nie zjecie? No dobra, dwóch.
Ja: rukola i tłuste mięso xD
jedyny słuszny sposób jedzenia placków ziemniaczanych to ze śmietaną i maggi![]()
ja to czasem sobie pije łyżeczkę maggi tak oooMój wujek dodaje maggi do wszystkiego. Nie ma potrawy bez maggi![]()
Mój wujek dodaje maggi do wszystkiego. Nie ma potrawy bez maggi![]()
Corsunie polecama weźcie powiedzcie, czy któraś z Was ma jakiś maly samochód i jaki i czy fajnie się nim jeździ. Myślę, jaki sobie kupić i narazie przyszła mi do głowy skoda fabia
Otóż to! nie da sie od tak nie myśleć a zwłaszcza gdy wokoło tyle mam (lub przyszłych mam) i myślisz sobie dlaczego to nie ja?Ja w ogóle nie wiem na czym polega to magiczne 'odpuszczenie'. Jak chcesz być w ciąży to co, najgle przestajesz o tym myślec? no nie da się...