Retka.2022
Zaangażowana w BB
ja tez dzisiaj ból gardła 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może jakieś zapalenie krtani. Albo covidJa miałam tak miesiąc temu. Zaczęło się od gardła, potem dziwny suchy kaszel, trwało 10 dni :/
Dziękuje !Powiem ci to jako osoba z zaburzeniami odżywiania i może będzie to trochę brutalne, ale:
„To przytyjesz.” Nic złego się wtedy nie stanie. Pierwszy krok to sobie to uświadomić.
Drugi… że tak naprawdę wątpię żebyś w krótkim czasie przybrała sporo na wadze - a nawet jeśli, to sobie z tym poradziszdalej będziesz tak samo ładna, atrakcyjna.
Żeby stary tez się cieszył xDTak, potem będziesz się cieszyć z brzuszkowych kilogramów![]()
Myślałam nad Omikronem bo jak miałam covid na jesieni to też mnie trzymało 10 dniMoże jakieś zapalenie krtani. Albo covid![]()
Będzie się cieszyłŻeby stary tez się cieszył xD
Ja się lekko zestresowałam bo u mnie omikron zaczął się od bólu gardła właśnie - ale myśle ze 2 razy w ciągu 4 miesięcy to by przeginka byłaMyślałam nad Omikronem bo jak miałam covid na jesieni to też mnie trzymało 10 dni