Retka.2022
Zaangażowana w BB
ja tez dzisiaj ból gardła 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może jakieś zapalenie krtani. Albo covidJa miałam tak miesiąc temu. Zaczęło się od gardła, potem dziwny suchy kaszel, trwało 10 dni :/
Dziękuje !Powiem ci to jako osoba z zaburzeniami odżywiania i może będzie to trochę brutalne, ale:
„To przytyjesz.” Nic złego się wtedy nie stanie. Pierwszy krok to sobie to uświadomić.
Drugi… że tak naprawdę wątpię żebyś w krótkim czasie przybrała sporo na wadze - a nawet jeśli, to sobie z tym poradziszdalej będziesz tak samo ładna, atrakcyjna.
Żeby stary tez się cieszył xDTak, potem będziesz się cieszyć z brzuszkowych kilogramów![]()
Myślałam nad Omikronem bo jak miałam covid na jesieni to też mnie trzymało 10 dniMoże jakieś zapalenie krtani. Albo covid![]()
Będzie się cieszyłŻeby stary tez się cieszył xD
Ja się lekko zestresowałam bo u mnie omikron zaczął się od bólu gardła właśnie - ale myśle ze 2 razy w ciągu 4 miesięcy to by przeginka byłaMyślałam nad Omikronem bo jak miałam covid na jesieni to też mnie trzymało 10 dni