L
Ladycarooo
Gość
tu jeszcze dziewczyny próbowały kulturalnie, ale im dalej w las tym gorzejCzekaj, ktory to byl?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tu jeszcze dziewczyny próbowały kulturalnie, ale im dalej w las tym gorzejCzekaj, ktory to byl?
A już pamietam XDtu jeszcze dziewczyny próbowały kulturalnie, ale im dalej w las tym gorzej![]()
no ja to strasznie lubię dramy, nie ma to jak się błotem z obcymi ludźmi rzucać@Ladycarooo ale z Ciebie królowa dram
Nie mogłaś tego wysyłać jak jeszcze miałam l4?wtedy bym z chęcią poczytałam a teraz niestety jest mi szkoda czasu
![]()
Ja uwielbiam cięte riposty @Zazuuno ja to strasznie lubię dramy, nie ma to jak się błotem z obcymi ludźmi rzucać![]()
Ja to tylko nadążam lajkować@Ladycarooo ale z Ciebie królowa dram
Nie mogłaś tego wysyłać jak jeszcze miałam l4?wtedy bym z chęcią poczytałam a teraz niestety jest mi szkoda czasu
![]()
no Zazu jak pierdolnie to pozamiataneJa uwielbiam cięte riposty @Zazuu![]()
Też tak myślęjesteś moją zaginioną siostrą, to pewne
Albowiem dodaje mi on sił, energii i humoru leżęeeeee
ale mam tak samo![]()
Taaak <3pamiętam jeszcze typa co pisał posta i coś mu się przekleiło i wyglądało to "cześć, wczoraj z dziewczyną był petting i przeciągnij i przytrzytmaj element, nieprzeciągnięte elementy będą usunięte. dotknąłem jej z lewej stront nogi obok wargi srmowej czy może być w ciąży?"
![]()
![]()