reklama

Staraczki 2022

reklama
Było bardzo śmiesznie :) rzeczywiście! Dla Twojej wiadomości zaczęłam brać leki, bo okazało się, ze ten strach przybrał obsesje w pewnej chorobie psychicznej. Mysle nad forma antykoncepcji. Serio, żenujące. Wyślij jeszcze innym tego posta, ze się bałam, a tak naprawdę to był skutek mojej choroby. Brawo, czas klaskać.
Nie obraz się ale myśle ze sama w dużej mierzę tę obesję nakręciłaś…

Każdy w każdej chwili może na niego wejść i poczytać. To nie jest tak, że on nagle zniknie 😉
To nie jest powód żeby go linkować i pisać, ze tam było tak i tak. Kto przeczyta to przeczyta. A linkowanie go i jeszcze jakieś takie teksty ze tam tez było śmiesznie czy coś jest po prostu niefajne. To jest wspomnienie z mojego słabego czasu w życiu, najchętniej bym usunęła wątek, a nie można, a koleżanka go jeszcze rozsyła.

Jest to forum publiczne i jeśli nie chcesz, zeby Twoje posty były widoczne to je skasuj.
Mogę sobie linkować co chcę i gdzie chcę.
Przykro mi z powodu choroby, nie zmienia to faktu, że pytanie czy przez masaż łechtaczki można zajść ma potencjał, zeby się z niego pośmiać.
Idąc tym Twoim tropem rozumowania, z nikogo nie można by było się śmiać ani żartować bo moze ma jakieś problemy.

To nie jest powód żeby go linkować i pisać, ze tam było tak i tak. Kto przeczyta to przeczyta. A linkowanie go i jeszcze jakieś takie teksty ze tam tez było śmiesznie czy coś jest po prostu niefajne. To jest wspomnienie z mojego słabego czasu w życiu, najchętniej bym usunęła wątek, a nie można, a koleżanka go jeszcze rozsyła.
Boże dziewczyno, nikt się personalnie z ciebie nie śmieje tylko z sytuacji… ktokolwiek by to napisał byłoby to zabawne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry