zaciekawionazycia
Zaciekawiona BB
To po co rozsyłasz wątek? Pośmiałaś się już to wystarczy. Czasami trzeba trochę wcześniej pomyśleć co się robiDziewczyno, czy ja jakiś najazd osobisty na Ciebie zrobiłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To po co rozsyłasz wątek? Pośmiałaś się już to wystarczy. Czasami trzeba trochę wcześniej pomyśleć co się robiDziewczyno, czy ja jakiś najazd osobisty na Ciebie zrobiłam![]()
Nie obraz się ale myśle ze sama w dużej mierzę tę obesję nakręciłaś…Było bardzo śmiesznierzeczywiście! Dla Twojej wiadomości zaczęłam brać leki, bo okazało się, ze ten strach przybrał obsesje w pewnej chorobie psychicznej. Mysle nad forma antykoncepcji. Serio, żenujące. Wyślij jeszcze innym tego posta, ze się bałam, a tak naprawdę to był skutek mojej choroby. Brawo, czas klaskać.
Możliwe, ale to już mój problem, nie musicie linkować tego wątku i się z tego zbijać - jesteście dorosłe, dałam wyraźnie do zrozumienia ze mam problem i biore leki, wiec fajnie byłoby jakby autorka usunęła ten komentarz, bo to po ludzku wredneNie obraz się ale myśle ze sama w dużej mierzę tę obesję nakręciłaś…
Każdy w każdej chwili może na niego wejść i poczytać. To nie jest tak, że on nagle zniknieTo po co rozsyłasz wątek? Pośmiałaś się już to wystarczy. Czasami trzeba trochę wcześniej pomyśleć co się robiBo ludzie maja różne problemy, Ty siedzisz na staraczkach, a ja miałam problem innej natury
Autor chyba może usunąć wątekKażdy w każdej chwili może na niego wejść i poczytać. To nie jest tak, że on nagle zniknie![]()
To nie jest powód żeby go linkować i pisać, ze tam było tak i tak. Kto przeczyta to przeczyta. A linkowanie go i jeszcze jakieś takie teksty ze tam tez było śmiesznie czy coś jest po prostu niefajne. To jest wspomnienie z mojego słabego czasu w życiu, najchętniej bym usunęła wątek, a nie można, a koleżanka go jeszcze rozsyła.Każdy w każdej chwili może na niego wejść i poczytać. To nie jest tak, że on nagle zniknie![]()
Pamiętam topamiętam jeszcze typa co pisał posta i coś mu się przekleiło i wyglądało to "cześć, wczoraj z dziewczyną był petting i przeciągnij i przytrzytmaj element, nieprzeciągnięte elementy będą usunięte. dotknąłem jej z lewej stront nogi obok wargi srmowej czy może być w ciąży?"
![]()
![]()
Boże dziewczyno, nikt się personalnie z ciebie nie śmieje tylko z sytuacji… ktokolwiek by to napisał byłoby to zabawneTo nie jest powód żeby go linkować i pisać, ze tam było tak i tak. Kto przeczyta to przeczyta. A linkowanie go i jeszcze jakieś takie teksty ze tam tez było śmiesznie czy coś jest po prostu niefajne. To jest wspomnienie z mojego słabego czasu w życiu, najchętniej bym usunęła wątek, a nie można, a koleżanka go jeszcze rozsyła.
Bardzo mi przykro że przez to przechodzisz…Dziewczyny czy dzisiaj już mogę napić się wina?Zaczęło się krwawienie - czy to dobry powód?![]()