L
Ladycarooo
Gość
biedna. Ja nie wiem jak jest przy poronieniu ale trzymaj się ciepło.Dziewczyny czy dzisiaj już mogę napić się wina?Zaczęło się krwawienie - czy to dobry powód?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
biedna. Ja nie wiem jak jest przy poronieniu ale trzymaj się ciepło.Dziewczyny czy dzisiaj już mogę napić się wina?Zaczęło się krwawienie - czy to dobry powód?![]()
Autor chyba
Z Ciebie się nikt nie śmieje i nie żartuje, ze masz problemy to uszanuj to i nie śmiej się z innych.. trochę pokory, bo powinnaś rozumieć. Problem to problem.Jest to forum publiczne i jeśli nie chcesz, zeby Twoje posty były widoczne to je skasuj.
Mogę sobie linkować co chcę i gdzie chcę.
Przykro mi z powodu choroby, nie zmienia to faktu, że pytanie czy przez masaż łechtaczki można zajść ma potencjał, zeby się z niego pośmiać.
Idąc tym Twoim tropem rozumowania, z nikogo nie można by było się śmiać ani żartować bo moze ma jakieś problemy.
ALe dziewczyno, czy ja się z Ciebie śmieję? Z Twojej choroby?Z Ciebie się nikt nie śmieje i nie żartuje, ze masz problemy to uszanuj to i nie śmiej się z innych.. trochę pokory, bo powinnaś rozumieć. Problem to problem.
Po prostu usun ten komentarz, tak będzie najlepiej.ALe dziewczyno, czy ja się z Ciebie śmieję? Z Twojej choroby?
Śmieję się z teksu, który tam jest bo uwaga JEST ŚMIESZNY.
I ze mnie też się ludzie śmieją i zartują i mam na tyle dystansu, zeby się nie obrażać na to.
nie, chyba nie bo próbowałam.Autor chyba może usunąć wątek
I tym oto sposobem - ja zajęta robota kobieta skusiłam się na przeczytania tamtego wątkuNo i jeszcze niechcący dramę rozkręciłam![]()
Najlepiej będzie jak stad sobie pójdziesz. Nie pozdrawiam wymagająca atencji istoto.Po prostu usun ten komentarz, tak będzie najlepiej.
A jak się do admina napisze?nie, chyba nie bo próbowałam.
wybacz no ale decyzja czy usunę czy nie należy do mnie.Po prostu usun ten komentarz, tak będzie najlepiej.