reklama

Staraczki 2022

reklama
Jesteś pewna? Ja czytałam że orgazm powoduje mikro skurcze macicy i dlatego jeśli kobieta ma unikać seksu to bardziej chodzi o orgazmy.
Ale że krótko byłam w ciąży to nie zdążyłam się mocno wczytać w temat😄
Tak jestem pewna, lekarz dobitnie mi powiedział że tylko zakaz seksu i żeby sobie radzić inaczej :D ale to na pewno wszystko zależy od przypadku, u mnie to tylko niewielki krwiak, stosunkowo daleko od dziecka więc nie ma dużego zagrożenia

wlsnie, nic sie nie odzywasz żmijko. Jak sie czujesz? W sumie napisałaś jak się czujesz a ja pytam xD
aktualnie raczę się winem, bo sushi już zjadłam 😂 Ale stary jest milusi i koło mnie skacze. Nawet pojechał specjalnie do sklepiku na osiedlu w inną cześć miasta, żeby mi kupić słonecznik z przyprawami (bo ostatnio wszędzie wykupiony) i jak wróciłam z roboty to czekały na mnie 4 paczki od mężusiowi 😂😍

Dziewczyny, chciałam wyrzucić test ciążowy i zauważyłam lekka kreskę... Wydaje mi się że test już jest zalany, czy coś z tego może być? Jestem tydzień do okresu, więc nwm czy test jest wiarygodny tak wcześnie przed miesiączka... zrobilalam z głupa...Bo piersi mnie bolą po bokach...
Anasta nie denerwuj się tyle na ten mój wpis... beta 0.100

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry