karolciaxd.x3
Fanka BB :)
Dziękuję z całego sercaHejo, miłego dnia!
@karolciaxd.x3 moje gratulacje!! spokojnej ciąży <3
Ja dziś mam 8 dzień cyklu, czyli ciśnień nie mam żadnych
no ale od 10 dc zaczynamy jazdę![]()
Trzymam za ciebie kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję z całego sercaHejo, miłego dnia!
@karolciaxd.x3 moje gratulacje!! spokojnej ciąży <3
Ja dziś mam 8 dzień cyklu, czyli ciśnień nie mam żadnych
Moja bliźniaczko cyklowaJa dziś mam 8 dzień cyklu, czyli ciśnień nie mam żadnych
Ja nie sprawdzam, ale pewnie w drugiej fazie cyklu będę miała wizytę przedrożnościową, więc może mi powie lekarz, czy owulka się odbyłaMoja bliźniaczko cyklowa8 dzień cyklu to już prawie dni płodne
ja wczoraj (7 dzień cyklu) miałam dwa centymetrowe pęcherzyki
![]()
Ja biorę drugi cykl małą dawkę Clo więc muszę mieć monitoringJa nie sprawdzam, ale pewnie w drugiej fazie cyklu będę miała wizytę przedrożnościową, więc może mi powie lekarz, czy owulka się odbyłado tej pory wszystkie cykle, które sprawdzałam (czy to u lekarza, czy badaniem proga) wskazywały na owulkę. Niech się zpłodni w końcu!!
No zwłaszcza, ze u Ciebie tak naprawdę nieznana przyczyna, ze się nie udajeJa biorę drugi cykl małą dawkę Clo więc muszę mieć monitoring... Ale owszem, niech nam się w końcu uda i skończymy latanie po lekarzach w tej sprawie.
Ja biorę drugi cykl małą dawkę Clo więc muszę mieć monitoring... Ale owszem, niech nam się w końcu uda i skończymy latanie po lekarzach w tej sprawie.
Zaczynam podejrzewać, że układ gwiazd nam nie sprzyja albo ktoś na nas rzucił jakiś urokNo zwłaszcza, ze u Ciebie tak naprawdę nieznana przyczyna, ze się nie udaje
U mnie w sumie mąż, no ale andro powiedział, ze to są wyniki, które na luzie mogą dać naturalne poczęcie, ale dalej nic...
Ja mogę latać i co dwa tygodnie w słusznej sprawie xD. Ale ile mogę mieć zdjęć z USG pęcherzyków w jajnikach które nigdy nie skończyły się ciążąA zaczniemy latać w innej [emoji23]
No ale to zdecydowanie przyjemniejsze latanie [emoji16]
No już chyba nic innego nam nie pozostaje, niż sobie jaja robić, bo chyba łez i zawodu już starczy.Zaczynam podejrzewać, że układ gwiazd nam nie sprzyja albo ktoś na nas rzucił jakiś urok(żartuję, bo nie wierzę w takie rzeczy ale to już trochę żarty przez łzy
).