Bibi89
Fanka BB :)
Ja bym już chętnie sikałaNie ma co się katować i martwić na zapas. Takto wszystkie sikają na testy 15 min po seksie i wywlekają z nich flaki a jak przychodzi właściwy termin to zadna nie chce testu zrobićoj baby
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym już chętnie sikałaNie ma co się katować i martwić na zapas. Takto wszystkie sikają na testy 15 min po seksie i wywlekają z nich flaki a jak przychodzi właściwy termin to zadna nie chce testu zrobićoj baby
![]()
też bym se już sikała. na logikę nadziei nie ma na ten cykl, ale jakaś iskra się tam tli XD siknąć zawsze można.Ja bym już chętnie sikałaa tu jeszcze minimum 7 dni trzeba czekać
![]()
też bym se już sikała. na logikę nadziei nie ma na ten cykl, ale jakaś iskra się tam tli XD siknąć zawsze można.
Ja nawet jak nie zrobię testu i czekam na @ to się załamuję jak przychodzi.. więc myślę że śmiało możesz zrobić test,a nóż to będzie ten szczęśliwy..Wszystko jest możliwe bo znam kilka takich przypadków,także trzymam mocno kciuki ❤Cześć dziewczyny, chciałam zasięgnąć waszej rady otóż moja ostatnia miesiączka była 1 grudnia, 16 grudnia mieliśmy z mężem kolejną wizytę w klinice leczenia niepłodności i podczas usg lekarz stwierdził że owulacji nie będzie ale uprzedziłam go że, moje cykle się wydłużyły i owulacja może być później ale stwierdził że wątpi. Poza tym mój mąż dowiedział się w tym dniu że ma złe wyniki nasienia, morfologia tylko 2 % diagnoza Oligoteratozoospermia. 26 grudnia miałam ból jajnika czyli jak od kilku lat na owulacje i zawsze od tego bólu po 15 dniach mam miesiączkę niezmiennie od zawsze. Więc zamiast 4 stycznia wedle kalendarzyka miesiączka miała wystąpić 10 stycznia no i dziś jest 43 dzień cyklu i miesiączki nadal nie ma. Od wczoraj pobolewa mnie lekko podbrzusze tak jak przed okresem i to wszystko. Sama nie wiem co robić bo mogłabym zrobić test ale ja należy do tych co po negatywie się załamują więc zawsze cierpliwie czekam. Myślicie że mogłabym zajść w ciążę nawet przy kiepskim nasieniu? Kochaliśmy się w dzień kiedy wystąpiła owulacja.
Ja też bym już sikała, a mam 8 dzień cykluteż bym se już sikała. na logikę nadziei nie ma na ten cykl, ale jakaś iskra się tam tli XD siknąć zawsze można.
ps. ja to bym miała nadziję, ze jestem w ciaży nawet jakbym seksu nie uprawiała xDteż bym se już sikała. na logikę nadziei nie ma na ten cykl, ale jakaś iskra się tam tli XD siknąć zawsze można.
Owszem wiem że nie mogę mieć 100 % pewności ale tak jak wspomniałam wcześniej zawsze i niezmiennie od kilku dobrych lat gdy występuje u mnie ból jajnika dostaje miesiączkę dokładnie po 15 dniach. Odkąd urodziłam pierwsze dziecko mam bolesne owulacje. Jak bolał mnie jajnik w poniedziałek to po 15 dniach we wtorek już była miesiączka i tak od prawie 9 lat. Więc miesiączka powinna wystąpić 10 stycznia. Ale biorę pod uwagę że tym razem mogło być inaczej przykładowo chociażby przeziębienie mogło wszystko porąbać![]()
Zrobiłam test i uciekłam z łazienki [emoji23] dajcie mi 3 minuty [emoji1374][emoji28]
Ja tez!Ja bym już chętnie sikałaa tu jeszcze minimum 7 dni trzeba czekać
![]()