Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest superChyba mogę odetchnąć co?
Wygląda na to, że miesiączka którą miałaś była poronieniem. Czemu tylko test był negatywny?Chyba mogę odetchnąć co?
Chyba ciąża zagnieździła się w tym samym dniu co zaczął okresWygląda na to, że miesiączka którą miałaś była poronieniem. Czemu tylko test był negatywny?![]()
Mimo wszystko, dobrze, że już po wszystkim...
Myślę, że warto dopytać o to lekarza, a Ty miałaś potwierdzoną jakoś owu w tym poprzednim cyklu?Chyba ciąża zagnieździła się w tym samym dniu co zaczął okresale dla mnie to i tak niepojęte xD teraz będę robiła testy po okresie
![]()
Lekarz mnie zaprosił na usg za 2 tyg xD spytamMyślę, że warto dopytać o to lekarza, a Ty miałaś potwierdzoną jakoś owu w tym poprzednim cyklu?
Nie kuś bo kupieJak masz dużo hajsu z którym nie masz co robić to sobie możesz kupić USG xD
O ile dobrze pamiętam Tom Cruise i Kate Holmes sobie kupili jak była w ciąży xD
A jako miałam wynik progesteronu przed owulacją?? Bo też robiłam i jakoś mi się wydaje dziwny wynikJa dziś spuściłam krew na progesteron, zobaczymy czy ta owulacja wogóle była bo ostatni podgląd miałam 2 dni przed domniemaną owulacją, później nie byłam sprawdzić czy pęcherzyk pękł.
Ja dziś spuściłam krew na progesteron, zobaczymy czy ta owulacja wogóle była bo ostatni podgląd miałam 2 dni przed domniemaną owulacją, później nie byłam sprawdzić czy pęcherzyk
JAKI miałaś wynik progesteronu?Ja dziś spuściłam krew na progesteron, zobaczymy czy ta owulacja wogóle była bo ostatni podgląd miałam 2 dni przed domniemaną owulacją, później nie byłam sprawdzić czy pęcherzyk pękł.