Hope99
Fanka BB :)
Nie badam progesteronu przed owulacją bo to nic mi nie mówi. Badam tylko po owulacji.A jako miałam wynik progesteronu przed owulacją?? Bo też robiłam i jakoś mi się wydaje dziwny wynik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie badam progesteronu przed owulacją bo to nic mi nie mówi. Badam tylko po owulacji.A jako miałam wynik progesteronu przed owulacją?? Bo też robiłam i jakoś mi się wydaje dziwny wynik
8/9 dni po owulacji 31,69ng.JAKI miałaś wynik progesteronu?
Nie kuś bo kupieTylko ja nie odróżniam jajników od macicy więc musiałabym jeszcze dokupić sobie asystenta
![]()
Ja brałam ale dopochwowo mi kazała gin go brać. Odczucia normalne jak po każdym tylko brałam duże dawki i cały czas mokre gacieBrała któraś z Was może progesteron Besins? Jak odczucia
Ja mam brać 2x dziennie po 200 ale doustnie i słyszałam, że może się po nim mocno w głowie kręcićJa brałam ale dopochwowo mi kazała gin go brać. Odczucia normalne jak po każdym tylko brałam duże dawki i cały czas mokre gacie![]()
Nie wiem, czy to możliwe, ale mnie się kręciło w głowie po dopochwowymJa mam brać 2x dziennie po 200 ale doustnie i słyszałam, że może się po nim mocno w głowie kręcić
No możliwe właśnieNie wiem, czy to możliwe, ale mnie się kręciło w głowie po dopochwowym. Lekarz twierdził, że to raczej nie to, ale jakoś poza braniem nie mam zawrotów...
![]()
Progesteron odpowiada za część ciążowych objawów, ma to sensA mi się kręci w głowie i wymiotuje nawet po duphastonie. Mam wtedy objawy zbliżone do tych co w ciąży![]()