Hope99
Fanka BB :)
Nie badam progesteronu przed owulacją bo to nic mi nie mówi. Badam tylko po owulacji.A jako miałam wynik progesteronu przed owulacją?? Bo też robiłam i jakoś mi się wydaje dziwny wynik
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie badam progesteronu przed owulacją bo to nic mi nie mówi. Badam tylko po owulacji.A jako miałam wynik progesteronu przed owulacją?? Bo też robiłam i jakoś mi się wydaje dziwny wynik
8/9 dni po owulacji 31,69ng.JAKI miałaś wynik progesteronu?
Nie kuś bo kupieTylko ja nie odróżniam jajników od macicy więc musiałabym jeszcze dokupić sobie asystenta
![]()
Ja brałam ale dopochwowo mi kazała gin go brać. Odczucia normalne jak po każdym tylko brałam duże dawki i cały czas mokre gacieBrała któraś z Was może progesteron Besins? Jak odczucia
Ja mam brać 2x dziennie po 200 ale doustnie i słyszałam, że może się po nim mocno w głowie kręcićJa brałam ale dopochwowo mi kazała gin go brać. Odczucia normalne jak po każdym tylko brałam duże dawki i cały czas mokre gacie![]()
Nie wiem, czy to możliwe, ale mnie się kręciło w głowie po dopochwowymJa mam brać 2x dziennie po 200 ale doustnie i słyszałam, że może się po nim mocno w głowie kręcić
No możliwe właśnieNie wiem, czy to możliwe, ale mnie się kręciło w głowie po dopochwowym. Lekarz twierdził, że to raczej nie to, ale jakoś poza braniem nie mam zawrotów...
![]()
Progesteron odpowiada za część ciążowych objawów, ma to sensA mi się kręci w głowie i wymiotuje nawet po duphastonie. Mam wtedy objawy zbliżone do tych co w ciąży![]()