reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja nie wiem, chyba już bardziej nie poronię tej ciąży. Spodziewałam się krwawienia jak na okres, albo i gorszego, a tu moje brązowe plamienie powoli się kończy...
Mam nadzieję, że po usg nie okaże się, że muszę jechać na łyżeczkowanie.

Hej dziewczynki 😚
W poprzednim miesiącu pokazywałam Wam testy, były dość blade i prawdopodobnie to byla ciaza biochemiczna.. ale w tym miesiącu.. chyba już nie ma wątpliwości.
Myslalam ze okres sie rozregulował przez urlop, zrobilam test, ale bez większych emocji..Nawet go nie trzymałam, jak zawsze wyczekując tych 3 minut.. odwracam sie...a tu taka niespodzianka🥰 tak na dobrą sprawę to chyba jeszcze do mnie nie doszło.. jutro jadę na bete..sciskam Was wszystkie🤗😘
20220620_100625.jpg

Na pewno dużo zależy od lekarza. Wiadomo, że papier wszystko przyjmie. My np dzisiaj pytaliśmy o dodatki, np assisted hatching i mój lekarz uważa, żebyśmy się na razie nie rozpędzali i nie decydowali z góry na wszystko, bo to nie zawsze jest potrzebne. Generalnie zobaczymy co powie embriolog i wtedy będziemy decydować. Także no, nie naciąga nas na wszystko jak leci tylko tłumaczy czy to ma sens i jakie są opcje.

Gorzej, że poronienia w wywiadzie są wykluczeniem z dofinansowania w większości programów samorządowych. 😱

I jeszcze taka ciekawostka: przy in vitro jest większe ryzyko ciąży pozamacicznej niż przy naturalnym poczęciu.

reklama
Na pewno dużo zależy od lekarza. Wiadomo, że papier wszystko przyjmie. My np dzisiaj pytaliśmy o dodatki, np assisted hatching i mój lekarz uważa, żebyśmy się na razie nie rozpędzali i nie decydowali z góry na wszystko, bo to nie zawsze jest potrzebne. Generalnie zobaczymy co powie embriolog i wtedy będziemy decydować. Także no, nie naciąga nas na wszystko jak leci tylko tłumaczy czy to ma sens i jakie są opcje.

Gorzej, że poronienia w wywiadzie są wykluczeniem z dofinansowania w większości programów samorządowych. 😱

I jeszcze taka ciekawostka: przy in vitro jest większe ryzyko ciąży pozamacicznej niż przy naturalnym poczęciu.
Jak to większe ryzyko cp??? Poważnie ?? Nikt mi tego nie mówił, a ja już po jednej co jestem :-( :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry