Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejo, witam i zapraszamNo to i ja oficjalnie już mogę się z Wami przywitać . Mam 29 lat , staramy się o 1 dziecko , w marcu poronienie w 12 tyg , w czerwcu biochem - moje badania wszystkie dobre . Aktualnie dziś powinnam dostać @ ale test negatywny wiec czekamy aż przyjdzie…, to będzie 6 cs .
Ja mam według kalendarza owulację w wigilię, więc liczę na magię świątMelduję się i ja na nowym wątkulat za chwilę 32, jedna ciąża stracona w kwietniu 2020, od tamtej pory nic. W tym cyklu robię bhcg 23 grudnia
będę 14 dni po ovitrelle i mam nadzieję, ze wynik będzie pozytywny i nieprzekłamany zastrzykiem
czy któraś z Was testuje w święta?![]()
ja jakoś pierwszy/drugi dzień świąt (o ile nic mi się nie poprzestawia)Ja mam według kalendarza owulację w wigilię, więc liczę na magię świąt![]()
Trochę mam nadzieję, ale po takim czasie też mi cieżko liczyc na cud xD teraz skupiam się na tym, zeby zrobić drożnośćja jakoś pierwszy/drugi dzień świąt (o ile nic mi się nie poprzestawia)Więc może magia świąt zadziała
![]()
Ja testuję w pierwszy dzień świątMelduję się i ja na nowym wątkulat za chwilę 32, jedna ciąża stracona w kwietniu 2020, od tamtej pory nic. W tym cyklu robię bhcg 23 grudnia
będę 14 dni po ovitrelle i mam nadzieję, ze wynik będzie pozytywny i nieprzekłamany zastrzykiem
czy któraś z Was testuje w święta?![]()
U mnie dokładnie tak samo , a może się przesunie, a że wyjeżdżamy to wcale bym się nie obraziła ;pja jakoś pierwszy/drugi dzień świąt (o ile nic mi się nie poprzestawia)Więc może magia świąt zadziała
![]()