Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jak szukałam wątku dla dziewczyn starających się wyskoczyło mi testujemy i tak za każdym razem jak odświeżam stronę mi wyskakuje.Przeniosłam post na drugi wątek żeby tu nie śmiecić bo nie wiem dlaczego wstawiłam to na Staraczkiprzepraszam
Ja już jestem na zdecydowanie dalszym etapie... takich momentów mój mąż ma za sobą już sporo, więc... nie myślimy już w kategoriach gazetek czy filmów, raczej w nastawieniu na cel ;-) Ale życzę Wam oczywiście, żeby to był ten jeden raz :-)Takstwierdził, że wolałby w domu bo bym mu pomogła
Mówię mu, może jakieś gazetki będzie miał, ale potem mi się tak dziwnie zrobiło, że będzie patrzył na jakieś gołe laski z CKMu
Ale ten jeden raz mu wybaczę![]()
Wiadomo, jeśli trzeba to trzeba.Ja już jestem na zdecydowanie dalszym etapie... takich momentów mój mąż ma za sobą już sporo, więc... nie myślimy już w kategoriach gazetek czy filmów, raczej w nastawieniu na cel ;-) Ale życzę Wam oczywiście, żeby to był ten jeden raz :-)
Dodam jeszcze, że w klinice możliwa jest obecność partnerki, jeśli to konieczne, także mogłabyś pomagać na miejscu :-)
Podobno immunofenotyp lepiej w drugiej połowie cyklu, ale ja robiłam w pierwszej i też wyszłoDziewczyny czy przed badaniami z zakresu immunologii należy jakoś specjalnie się przygotować? Są jakieś zasady tych badań?
Planuje iść w piątek wiec będę jakoś 2 dni przed @. A do zrobienia mam sporo badań, wrzucę screena, niektóre nazwy są podobne ale z tych co coś mi mówią to:Podobno immunofenotyp lepiej w drugiej połowie cyklu, ale ja robiłam w pierwszej i też wyszłopoza tym musisz być minimum miesiąc od ostatniej choroby. Co planujesz robić?
Ja tylko miałam być zdrowaDziewczyny czy przed badaniami z zakresu immunologii należy jakoś specjalnie się przygotować? Są jakieś zasady tych badań?