• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2022

Michał Kot jest dobry, to fakt, dużo wiedzy na temay suplementów, ale pamiętajcie, że on pracuje dla dużej firmy z suplami więc będzie ciągle sugerował żeby je kupować 😊
Ja jeszcze polece konto Yemichudne chyba nawet dzisiaj w stories mówiła o tym jak leki na żelazo mają szkodliwy wpływ na jelita i że leki powinno się brać naprawdę w ostateczności.

reklama
Michał Kot jest dobry, to fakt, dużo wiedzy na temay suplementów, ale pamiętajcie, że on pracuje dla dużej firmy z suplami więc będzie ciągle sugerował żeby je kupować 😊
Ja jeszcze polece konto Yemichudne chyba nawet dzisiaj w stories mówiła o tym jak leki na żelazo mają szkodliwy wpływ na jelita i że leki powinno się brać naprawdę w ostateczności.
Ja brałam żelazo do ssania, to było jedyne, które przyniosło efekt i wchłaniało się a anemię miałam na granicy przetaczania już. I po tym żelazie tak naprawdę wszystko mi się poprawiło łącznie z cerą i włosami ale brałam pół roku 🤷

Jasne, ja przyznam że nie kupiłam żadnego z tych supli ale tak ogólnie korzystam z tego co on publikuje :). Miski polifenoli, te sprawy :). Dużo się można dowiedzieć.

Mam pytanie do dziewczyn, które robiły badania na zespół antyfosfolipidowy.
Długo czekałyście na wyniki z krwi? Ja oddawałam krew w czwartek i nadal nie mam... Nie wiem czy to norma czy zapomnieli o mnie w labo

Ja testowałam kilka rzeczy z healthlabs i bardzo sobie chwalę 🤷🏽‍♀️

Dziewczyny zrobiłam dwa pinki bo taki miałam zestaw 10 i 20 czułość…
Oba dodatnie… pierwszy raz w życiu i oczywiście nie wierze w te wyniki a może tylko ja widzę druga kreskę 🙈 boje się ze fałszywie dodatnie od tych silnych antybiotyków albo coś 🙈 pójdę oczywiście na betę jak tylko otworzą i proga.
2 dzień spóźnienia dzisiaj @

Załączniki

• 053E79C7-8CD5-4759-BCFD-117440F7055A.jpeg
    053E79C7-8CD5-4759-BCFD-117440F7055A.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 206
  • C42ACD53-09B7-4F5F-A7EF-CDD3DA464265.jpeg
    C42ACD53-09B7-4F5F-A7EF-CDD3DA464265.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 206
Oba dodatnie… pierwszy raz w życiu i oczywiście nie wierze w te wyniki a może tylko ja widzę druga kreskę 🙈 boje się ze fałszywie dodatnie od tych silnych antybiotyków albo coś 🙈 pójdę oczywiście na betę jak tylko otworzą i proga.

Gratulacje! Wyczuwam dość wysoka betę ❤️

Gratulacje ❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry