Bibi89
Fanka BB :)
Pewnie o tym mowiłChyba tak, mnie coś lekarz nastraszył o jakiś stosunkach tego AST do ALT ale nie wiem o co chodzi i jaki jest prawidłowy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie o tym mowiłChyba tak, mnie coś lekarz nastraszył o jakiś stosunkach tego AST do ALT ale nie wiem o co chodzi i jaki jest prawidłowy![]()
To ja trochę odwrotnie bo bardzo wierzę w pozytywny test w październiku czyli od razu w 1 cyklu po wnowieniu starań a przecież na poprzedni pozytywny test czekaliśmy 10 miesięcyPowiem Wam, że coraz bardziej się zastanawiam nad psychologicznym aspektem starań. Jak zaczynałam myśleć o dziecku to nawet mi się nie śniło, że w ciążę można zajść ot tak i niespodzianka, udało się za pierwszym razem. Po roku zdecydowałam się spróbować znowu, z myślą, że po poronieniu nie będzie tak łatwo i cyk - za pierwszym razem (i kolejne poronienie). I teraz obstawiona lekami spróbowałam znowu z myślą, że skoro poprzednio się udało to teraz też za pierwszym i kuźwa akurat nie udało sięja nie wiem czy to zawsze musi być z zaskoczenia czy o co chodzi
Ja pamiętam, że u Ciebie zaskoczyło w pierwszym cyklu na metforminie? Więc jest szansa, że akurat to było przyczyną i faktycznie w czerwcu już będziesz miała maleństwoTo ja trochę odwrotnie bo bardzo wierzę w pozytywny test w październiku czyli od razu w 1 cyklu po wnowieniu starań a przecież na poprzedni pozytywny test czekaliśmy 10 miesięcyale ja już się widzę na czerwcówkach
nie wiem jak zniosę negatyw, serio ....
Tak, pierwszy cykl na metforminie. Mam taką nadzieję że teraz też zaskoczyJa pamiętam, że u Ciebie zaskoczyło w pierwszym cyklu na metforminie? Więc jest szansa, że akurat to było przyczyną i faktycznie w czerwcu już będziesz miała maleństwotrzymam za to kciuki, bo taki zawód jest ciężki do przełknięcia
chciałabym się tam z Tobą spotkać, może się uda
![]()
Mam nadzieję, że mi się uda już w tym miesiącu, mamy remont, a jak wiadomo wtedy najlepiej zajść w ciążęTak, pierwszy cykl na metforminie. Mam taką nadzieję że teraz też zaskoczyi że nam się uda!
![]()
Właśnie najgorsze jak musisz tyle znieść niedogodnościJa tez się zaczęłam zastanawia, 3 lata nam nie wychodziło, w końcu znamy przyczynę, skończyłam te leki immunosupresyjne i od lipca działamy.. i jak wyjdzie negatyw to ja tez nie wiem jak to zniosę…
Ja sobie tego nie potrafię wyobrazić, ze się nie uda… tak samo było po inseminacji.. tez się nastawiłam a później ryk był niesamowity…Właśnie najgorsze jak musisz tyle znieść niedogodnościja też się po tych wszystkich lekach czułam bardzo źle, wyniki morfologii kosmiczne i co, nic
dobrze, że chodzę na terapię
![]()
Też mam nadziejęJa sobie tego nie potrafię wyobrazić, ze się nie uda… tak samo było po inseminacji.. tez się nastawiłam a później ryk był niesamowity…
Jeśli terapia pomogła to supermam nadzieje, ze nam się uda
![]()