Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Infekcja napewno nie pomaga ale czy może zaszkodzić? Pewnie może, ale nie musiHej dziewczyny... dziś rano obudziłam się z dyskomfortem tam na dole i białymi upławami.. I tak się utrzymuje do teraz..ehh..pewnie infekcja a tydzień temu owumyślicie, że przez ta "infekcje" ciezko będzie o ciaze w tym cyklu? A może to na tym etapie nie ma znaczenia?
Dziewczyny które podchodziły do HSG - pamiętacie jaki miałyście antybiotyk i jakie zalecenia jeśli chodzi o jego branie ?
Żaden...Dziewczyny które podchodziły do HSG - pamiętacie jaki miałyście antybiotyk i jakie zalecenia jeśli chodzi o jego branie

Zobacz załącznik 1421198
Tabletki miałam zacząć brać 3 dni przed i dokończyć opakowanie biorąc dwa razy dziennie.
Globulki chyba też 3 dni przed ale nie do końca opakowania tylko chyba 3 dni po przestałam brać. I wtedy miałam zacząć Lactovaginal przez tydzień.
Ja dostalam jakiś którego nazwy nie umiem odczytać ale mam wziąć tylko 2 tabletki 6h przed badaniem. I tyle. Dlatego się zastanawiam bo slyszalam ze niektórzy biorą właśnie przed i po badaniuŻaden...![]()
Ja przed nie mialam nic a po przez 10 dni betadine chyba i laltovaginalJa dostalam jakiś którego nazwy nie umiem odczytać ale mam wziąć tylko 2 tabletki 6h przed badaniem. I tyle. Dlatego się zastanawiam bo slyszalam ze niektórzy biorą właśnie przed i po badaniu![]()
Summamed? Bo jego się tak krótko bierzeJa dostalam jakiś którego nazwy nie umiem odczytać ale mam wziąć tylko 2 tabletki 6h przed badaniem. I tyle. Dlatego się zastanawiam bo slyszalam ze niektórzy biorą właśnie przed i po badaniu![]()
Nie, azitromicina, z pomocą Googla ogarnęłam nazwęSummamed? Bo jego się tak krótko bierze