U
użytkowniczka 212
Gość
Trzeba dać, nie ma wyjściaCześć dziewczyny! Zacznę od powiedzenia, że jesteście niesamowitą kopalnią wiedzy i bardzo silnymi kobietamiDamy radę!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzeba dać, nie ma wyjściaCześć dziewczyny! Zacznę od powiedzenia, że jesteście niesamowitą kopalnią wiedzy i bardzo silnymi kobietamiDamy radę!
Sumamed 3 dni przed tylko. Niezle sie zdziwilam jak go otworzyłam a tam tylko 3 tabletkiDziewczyny które podchodziły do HSG - pamiętacie jaki miałyście antybiotyk i jakie zalecenia jeśli chodzi o jego branie ?
A miałaś jakieś dolegliwości po badaniu?Sumamed 3 dni przed tylko. Niezle sie zdziwilam jak go otworzyłam a tam tylko 3 tabletki![]()
1 dzien krwawilam, pozniej z 3 dni plamilam no i brzuch mnie bolal tez kilka dni, bralam ketonalA miałaś jakieś dolegliwości po badaniu?
To jak się starać w tym cyklu skoro tak boli ?1 dzien krwawilam, pozniej z 3 dni plamilam no i brzuch mnie bolal tez kilka dni, bralam ketonal![]()
Mialam hsg w poniedziałek a owu w sobote i juz do tego czasu bylo okTo jak się starać w tym cyklu skoro tak boli ?![]()
A Ty będziesz miała zwykłe hsg czy sono?To jak się starać w tym cyklu skoro tak boli ?![]()
ZwykleA Ty będziesz miała zwykłe hsg czy sono?
A to sie nie odzywamZwykle