lady_in_blue
Fanka BB :)
To u mnie w łazience są spódniczki, kapcie, podpaski, tampony. Co tylko potrzebujeszMi tej spodniczki nikt nie zaproponowałi cieszylam sie bardzo ze mam cos dluzszego a nie krotki tshirt
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To u mnie w łazience są spódniczki, kapcie, podpaski, tampony. Co tylko potrzebujeszMi tej spodniczki nikt nie zaproponowałi cieszylam sie bardzo ze mam cos dluzszego a nie krotki tshirt
![]()
U prywatnego gina tez tego pełno, ale to na nfz bylo, biiidaTo u mnie w łazience są spódniczki, kapcie, podpaski, tampony. Co tylko potrzebujesz.
Właśnie tak to sono jest reklamowane, nawet w materiałach dla lekarzy: "Wykonaj szybko i sprawnie badanie drożności w gabinecie". No bo fakt, że na zwykłe się trzeba udać do pracowni rentgenowskiej albo do szpitala...wlasnie mój lekarz odradzał mi zwykłe, ze sono szybkie łatwe i przyjemne, ja się nie kladłam do spzitala, żadnego rpzeciwbóla, żadnej narkozy, 3 minuty i było po badaniu.
Brała któraś z Was AROMEK? Czy są jakieś skutki uboczne?
Myslalam ze moze te dziwne skróty coś wam powiedząTo nie po naszemuale nie widać tam sono ani żadnego innego skrótu więc chyba zwykle hsg
Zwykłe. U mnie to też "hystérosalpingographie". Sono jest w skrócie zwane HyFoSy na innym moim skierowaniu, wtedy to jest "hystérosalpinsonographie"Ej dobra na skierowaniu mam tak:
Zobacz załącznik 1421511
To chyba oznacza zwykle HSG ale nic więcej nie rozumiem![]()
I tak jak na lekarza to mega czytelne pismo!!!Myslalam ze moze te dziwne skróty coś wam powiedząbo ja nie umiem rozszyfrować tego 6EUT cośtamcośtam
no nic, będę dzwonić i się umawiać to dopytam