Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hejo, witaj wśród nas! Miejmy nadzieję, ze nie na długoCześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Was. Od ok pół roku staram się o drugie dziecko i bez skutku. Cykle bezowulacyjne, wysokie AMH, niedoczynność tarczycy. Nowy cykl pierwszy raz zaczynam ze stymulacją, i mam nadzieje, że coś ruszy.
Cześć kochana. Rozumiem co czujesz, u nas jakiś wysyp ciąż wśród znajomych. Każda opłakana przeze mnie. Staram się ponad 2 lata. W tym momencie negatywne testy i okres nie wywołują we mnie żadnych uczuć, bo po prostu nie wierzę już, ze się uda.Cześć dziewczyny. Ja tak jak Megi_meg też postanowiłam dołączyć. Mamy już jednego bobasa, od pół roku staramy się o drugie. Nic z tego. Dziś okres. Leżę, ryczę, nie jem, nie umiem do siebie przyjąć że znowu nic nie będzie. Jestem załamana. Niedoczynność, słabe wyniki męża... wszędzie widzę kobiety w ciąży...
Dziś straciłam już jakikolwiek cien nadziei. Mąż naciska na lekarza i dalsze badania ale ja nie mam siły. Te miesiąc ciągną się jak lata.Hejo, witaj wśród nas! Miejmy nadzieję, ze nie na długopowodzenia! Trzymam kciuki za wspaniałą srtymulację i piękny pęcherzyk
Cześć kochana. Rozumiem co czujesz, u nas jakiś wysyp ciąż wśród znajomych. Każda opłakana przeze mnie. Staram się ponad 2 lata. W tym momencie negatywne testy i okres nie wywołują we mnie żadnych uczuć, bo po prostu nie wierzę już, ze się uda.
Bardzo Ci życzę, zeby się udało. Pół roku to nie aż tak długochociaż wiem, że jak się chce to każdy miesiąc wydaje się wiecznością. Powodzenia!
A długo się staraliscie o pierwsze dziecko? Co pomogło?Dziś straciłam już jakikolwiek cien nadziei. Mąż naciska na lekarza i dalsze badania ale ja nie mam siły. Te miesiąc ciągną się jak lata.
8 miesięcy. To chyba był cud, brak owulacji z jednego jajnika, bardzo słabe wyniki męża, teraztozoospermka, moja niedoczynność tarczycy.A długo się staraliscie o pierwsze dziecko? Co pomogło?
Wiem, ze sił nie ma, ale jak macie takie dolegliwości trzeba leczyć i działać. Mój mąż też ma obniżone paramtery8 miesięcy. To chyba był cud, brak owulacji z jednego jajnika, bardzo słabe wyniki męża, teraztozoospermka, moja niedoczynność tarczycy.
No to stosunkowo krótko :-) generalnie zupełnie zdrowym ludziom zajście w ciążę może zająć nawet rok :-) także głowa do góry, bo to nadzieję na drugie dziecko też całkiem szybko :-)8 miesięcy. To chyba był cud, brak owulacji z jednego jajnika, bardzo słabe wyniki męża, teraztozoospermka, moja niedoczynność tarczycy.
Jak stymulacja ruszy jajniki do pracy to napewno szansa znacznie wzrośnieCześć Dziewczyny, postanowiłam dołączyć do Was. Od ok pół roku staram się o drugie dziecko i bez skutku. Cykle bezowulacyjne, wysokie AMH, niedoczynność tarczycy. Nowy cykl pierwszy raz zaczynam ze stymulacją, i mam nadzieje, że coś ruszy.
no jak jest 0% prawidłowych plemników to szansa na skuteczność iui jest prawie żadna. Drazcie tematmy juz jestesmy po trzech iui i zadna sie nie udala