Madame JS
Fanka BB :)
Pozytywny to taki, gdzie kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.Bo ten pozytywny dzisiaj jest bardziej wyraźny niż wczoraj,to znaczy że owulacja będzie za te 24-72h?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pozytywny to taki, gdzie kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.Bo ten pozytywny dzisiaj jest bardziej wyraźny niż wczoraj,to znaczy że owulacja będzie za te 24-72h?
O matkoja nigdy nie zaszłam w ciąże, poplątałaś dwa tematy
możesz podać nazwy badan nasienia które watro zrobić ?![]()
Nawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.U mnie Duphaston tez slabo dziala. Lepszy jest podobno progesteron besins lub po prostu luteina dopochwowo.
Niestety nie pomogę bo nie mialam cyklów stymulowanych. U mnie wszystko prawie książkowo z owulacja.Nawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.
Ten cykl zaczynam z lamettą, macie jakieś doświadczenie ? Stymulacja to dla mnie całkowita nowość.
Lub tak samo ciemnaPozytywny to taki, gdzie kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.
Różnie dziewczyny na stymulke reagują w zależności od dawki i tego czym stymulacja, można się spodziewać na przykład szybszej owu. Rozumiem, ze będziesz miała jakiś monitoring?Nawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.
Ten cykl zaczynam z lamettą, macie jakieś doświadczenie ? Stymulacja to dla mnie całkowita nowość.
Ja miałam dwa cykle stymulowane Lametta i w drugim cyklu stymulowany (łącznie ósmym) zobaczyłam dwie kreski. Po tym leku ładnie rosły pecherzyki, bo u mnie był z tym problem, a później przyjmowałam Ovitrelle na pęknięcie. Jak widać zadziałało, chociaż to sam początekNawet nie wiedziałam, wdrażam się w temat, u mnie dziś się rozkręca długo wyczekiwana miesiączka.
Różnie dziewczyny na stymulke reagują w zależności od dawki i tego czym stymulacja, można się spodziewać na przykład szybszej owu. Rozumiem, ze będziesz miała jakiś monitoring?
Ja miałam dwa cykle stymulowane Lametta i w drugim cyklu stymulowany (łącznie ósmym) zobaczyłam dwie kreski. Po tym leku ładnie rosły pecherzyki, bo u mnie był z tym problem, a później przyjmowałam Ovitrelle na pęknięcie. Jak widać zadziałało, chociaż to sam początek![]()
Trzyma kciuki, żeby urosły piękne i dały Ci bobasaTak, od 3 dnia cyklu mam brać leki, a 13/14 dzień monitoring. Stymulacje mam ze względu na brak owulacji.