Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie przy pcos się nie sprawdziły, ale nie ma reguły, musisz wypróbować na sobieTak się zastanawiam, czy przy pcos warto robić testy owulacyjne?
Może dlatego ze to mniejsza czułość?Pytanie do dziewczyn po ovitrelle: czy Wy tez miałyście takie ledwo widoczne kreski? Podawałam zastrzyk w czwartek o 20:00, wiec dziś jest tak naprawdę 3dposądziłam, ze będą dwie tluste krechy a tu ledwo cień widać.
Zalezy jak wysoko zdążyła urosnąćPytanko mam do kobietek, które wyłapał biochema - ile czasu utrzymywała Wam się pozytywna beta? Ktoś to może sprawdzał?![]()
no właśnie prawie nic, bo w piątek 13 i wczoraj 13. Zastanawiam się ile będzie się to utrzymywać, bo test 10 jeszcze wykrywaZalezy jak wysoko zdążyła urosnąć
Bez sensuHej, wczoraj powinna dostać okres. Póki co nic, nie mam na stanie testów ciążowych a zżera mnie ciekawość. Trzymam jeszcze mocz ;p co sądzicie o teście owu?czy to bez sensu?
Pytanko mam do kobietek, które wyłapał biochema - ile czasu utrzymywała Wam się pozytywna beta? Ktoś to może sprawdzał? [emoji848]