reklama

Staraczki 2022

reklama
Albo ze będziesz miała dla niego prezent na walentynki w postaci obsikanego patyka 🤷🏽‍♀️
obsikany patyk zawsze mu mogę dać, ale nie gwarantuję, że będzie pozytywny 😂 Jak zapyta co to jest, bo będzie widział, że negatywny, to mu powiem, że chciałam, żeby sobie potrzymał patyczka sikaczka 😂 Jeszcze bym go wodą ochlapała, żeby myślał, że swieżo oszczany 🤣 Wyobrażam sobie jego minę 😜

obsikany patyk zawsze mu mogę dać, ale nie gwarantuję, że będzie pozytywny 😂 Jak zapyta co to jest, bo będzie widział, że negatywny, to mu powiem, że chciałam, żeby sobie potrzymał patyczka sikaczka 😂 Jeszcze bym go wodą ochlapała, żeby myślał, że swieżo oszczany 🤣 Wyobrażam sobie jego minę 😜
Jak negatywny to zawsze możesz powiedzieć że to pies nasikał i że nie bedzie szczeniąt 🤣🤣🤣

tez trzymam kciuki... szczerze powiedziwaszym to wolalabym poczekac do poniedzialku, bedzie 33dc (jesli miesiaczka nie przyjdzie) to mialabym pewnosc ze test bedzie wiarygodny. a tak to nigdy nie wiadomo czy za wczesniej testujemy czy jak. mialam w grudniu covid wiec owulacja sie przesunela w na 17dc, wiec mysle ze po prostu caly cykl bedzie dluzszy. masz w ogole jakies objawy czy czujesz sie inaczej?
ja nie absolutnie nie mam nic, ale prawda jest taka ze nigdy nic sie nie dzieje, nawet jak mam okres to 3 dni i z glowy, nie biore nawet przeciwbolowych.
nie, czuje się tak jak zawsze oczywiście mnie pokusiło teraz i zrobiłam test i negatywny :((

Ja też mam od jakichś dwóch lat problem cerą, gdzie wcześniej, nawet jako nastolatka, cerę miałam idealną. Zaczęło się razem z hashimoto...
Teraz biorę fajne suplementy i jest dużo lepiej ale nadal przed okresem potrafi mnie wysypać.

reklama
A ja w drugiej połowie cyklu mam idealną cerę :O Ogólnie mam trochę problematyczną twarz, z przebarwieniami, ale w drugiej połowie ładnieję :O Jak zaszłam w ciążę rok temu to to było jedno z objawów, coś dla mnie podejrzane to było, bo faktycznie trochę promieniała :ap Teraz już nie uważam tego za żaden objaw, po prostu wiem że tak mam, pozostaje się cieszyć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry