Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wytycznych na pewno. Ale wierzę, że istnieją statystykiMyśle, ze nie na wytycznych typu „śluz płodny pojawia się 3 dni przed owulacja” [emoji16]
To zależy który to potencjalnie tydzień, jaką miałaś betę? Chociaż chyba nie zdążyłaś zrobić? Spokojnie, podejrzenie to jeszcze nie pewność, staraj się na razie tak o tym myśleć.Nie było widać zarodka, lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną i dał mi skierowanie do szpitala
Czy może być tak że nie widać jeszcze ciąży? Ja jestem załamana. Zrobiłam jeszcze dwa testy i wszystkie pozytywne.
Ja niestety nie znam się na tyle, żeby udzielić ci jakiejkolwiek odpowiedzi, ale całym serduchem jestem z tobą i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.Nie było widać zarodka, lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną i dał mi skierowanie do szpitala
Czy może być tak że nie widać jeszcze ciąży? Ja jestem załamana. Zrobiłam jeszcze dwa testy i wszystkie pozytywne.
a przypomnij proszę ile minęło od owulacji?Nie było widać zarodka, lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną i dał mi skierowanie do szpitala
Nie było widać zarodka, lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną i dał mi skierowanie do szpitala [emoji24]
Dziewczyny (i Ty @Zazuu - O Wielka Świątynio Wiedzy!) zaposiadacie może takie bardziej konkretne niż ogólno-internetowe dane na ile dni przed owulacją najwcześniej pojawia się śluz płodny?