Nel331
Fanka BB :)
A już Ci mówię xD wpisałam w Google xDZastanawiam się gdzie czytałas o tym endo bo szczerze mówiąc te 15 nie brzmi dla mnie jakoś niepokojąco![]()
Pisze, ze po owu endo powinno być takie a przed do tak do 10 mm i płakałam dwa dni.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A już Ci mówię xD wpisałam w Google xDZastanawiam się gdzie czytałas o tym endo bo szczerze mówiąc te 15 nie brzmi dla mnie jakoś niepokojąco![]()
hmmm pierwsze słyszęA już Ci mówię xD wpisałam w Google xD
Pisze, ze po owu endo powinno być takie a przed do tak do 10 mm i płakałam dwa dni.
Bo estradiol przed owu powinien wynosić około 200 na każdy dojrzały pęcherzyk. Wtedy jest jego pik.Ostatnio moja ginekolog kazała mi badać Estradiol przed samą owu żeby zobaczyć co tam się dzieje. Podobno mam ładny kształt endometrium co świadczy o upasieniu estrogenamiwięc zakładam, że można z tego też wyczytać coś mądrego, ale szczerze już nie zgłębiałam jak wszystko wyszło książkowo
Boże to może się nie będę wykreślać z testowania we wrześniu xD chociaż i tak pewnie biel jak co miesiąc xDhmmm pierwsze słyszę
Zazwyczaj przed owu moje endo ma jakieś właśnie 13-14 mm i wszyscy lekarze bardzo je sobie cenią. Moja ukochana ginekolog, której ufam bardziej niz samej sobie a to rzadko się zdarza cały czas mi powtarza, że endo to jedyne co ki wyszło i tylko dla niego chce się mną jeszcze zajmować bo jest ono warte tej ciąży![]()
Boże to może się nie będę wykreślać z testowania we wrześniu xD chociaż i tak pewnie biel jak co miesiąc xD
Ja wpadłam w histerie bo kończy się mój czas na lekach a tu się takie coś okazałoNie wykreślajale obserwuj.
Skontroluj endo po owu jak będzie możliwość bo lepiej wiedzieć co się dzieje. Zawsze należy dmuchać na zimne, ale bez histerii![]()
Ja wpadłam w histerie bo kończy się mój czas na lekach a tu się takie coś okazało![]()
Tak tez powiedział mój gin, ale cała wizytę był tak rozbawiony, ze zaczynam podejrzewać ze był pijany xDLiczę, że to po prostu pierzynka gotowa na bobasa![]()