Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To Ty masz do nas pretensje nie my do Ciebie i to Ty nam wklejasz screeny zaznaczając co Ci pasuje, mimo że nie doczytałaś wszystkiego co na tym screenie jest :-). Także nie wydaje mi się, żebyśmy my coś więcej musiały udowadniać :-).A czy ja muszę coś komuś udowadniać? Nie wydaje mi się...
Wysyłam dużo pozytywnej energii i życzę powodzenia w staraniachNo dziewczyny ... kobieta kobiecie... no jak tak można? No jak?![]()
mam tyle pozytywnej energii w sobie, że więcej mi nie potrzeba ale dziękujęWysyłam dużo pozytywnej energii i życzę powodzenia w staraniach![]()
Pretensje miała Pani, która zwróciła mi uwagęTo Ty masz do nas pretensje nie my do Ciebie i to Ty nam wklejasz screeny zaznaczając co Ci pasuje, mimo że nie doczytałaś wszystkiego co na tym screenie jest :-). Także nie wydaje mi się, żebyśmy my coś więcej musiały udowadniać :-).
Ajjj akurat nie potrzebuje Twoich życzeń ale bardzo doceniamWysyłam dużo pozytywnej energii i życzę powodzenia w staraniach![]()
Empatii mi nie brakuje, zareczammam tyle pozytywnej energii w sobie, że więcej mi nie potrzeba ale dziękujęza to tobie życzę więcej empatii i mniej oceniania innych
jakoś tego nie widać..Empatii mi nie brakuje, zareczam![]()
Empatii mi nie brakuje, zareczam![]()