Zazuu
Fanka BB :)
Miałam, ale może rok temu, w momencie kiedy zdecydowaliśmy się na dziecko owulacja nagle przestała być.
A może stymulacja gonadotropinami? Podobno efekty zazwyczaj są lepsze tylko trzeba pokombinowac z dawkami
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam, ale może rok temu, w momencie kiedy zdecydowaliśmy się na dziecko owulacja nagle przestała być.
Tak, od przyszłego cyklu będę miała ale muszę przyjść z wynikami z krwi. Dziś zrobiłam AMH (wynik będzie jutro) resztę muszę zrobić w ok 3/5 dniu cyklu.A może stymulacja gonadotropinami? Podobno efekty zazwyczaj są lepsze tylko trzeba pokombinowac z dawkami
Hej, według mnie było to plamienie implantacyjne, dla pewności zrób betę.Dziewczyny, potrzebuje poradyoczywiście staramy się o bobasa, w niedzielę około południa w terminie miesiączki wystąpilo krwawienie, ale trwało tylko 1,5 dnia. Zazwyczaj trwało około 4-5 dni. Trochę mnie to zdziwiło dlatego dziś zrobiłam test, rzućcie okiem bo nie wiem co myśleć o tej sytuacji
Zobacz załącznik 1451907
Dziewczyny, potrzebuje poradyoczywiście staramy się o bobasa, w niedzielę około południa w terminie miesiączki wystąpilo krwawienie, ale trwało tylko 1,5 dnia. Zazwyczaj trwało około 4-5 dni. Trochę mnie to zdziwiło dlatego dziś zrobiłam test, rzućcie okiem bo nie wiem co myśleć o tej sytuacji
Zobacz załącznik 1451907
Dziewczyny odebrałam wynik AMH, mam prawie 33 lata i moje AMH jest na poziomie 4 (jestem zaskoczona) resztę badań hormonalnych mam wykonać na początku cyklu. Nie ukrywam, że kamień z serca mi spadł bo bałam się tego wyniku.
TakHej
Czy jest tu osoba z problemami immunologicznym, konkretnie chodzi o za wysokie komórki NK i bałagan w cytokinach?
Witaj