Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ruch podczas starań bardzo wskazany. Oczywiście nie tak, że z siedzacej osoby nagle bedziesz uprawiać sporty wyczynowe to nie jest wskazane, ale jakis wlasnie aerobik jak najbardziej spokoDziewczyny a co sądzicie o aktywności fizycznej podczas starań ? Takiej regularnej np aerobik, tabata? Dwa razy w tyg. Postanowiłam się trochę poruszac i chodzę od końca września ma zajęcia i chyba się tym trochę rozregulowalam bo miałam cykl 29d ni a teraz był 34 ,ale też niedawno odstawiłam anty to może być roznie
no nie jest mega lekko ,ale wiadomo że się nie ma kondycji a też chodzi o to żeby się zmęczyćRuch podczas starań bardzo wskazany. Oczywiście nie tak, że z siedzacej osoby nagle bedziesz uprawiać sporty wyczynowe to nie jest wskazane, ale jakis wlasnie aerobik jak najbardziej spokobardziej bym stawiala zawirowania po anty
hm, no ciężko mi powiedzieć czemu tak się dzieje. Może nie rób hardkorowych treningów tylko lżejsze i spokojnie poczekaj, aż organizm dojdzie do siebie po antyno nie jest mega lekko ,ale wiadomo że się nie ma kondycji a też chodzi o to żeby się zmęczyćprzy anty miałam tak że jak więcej się ruszałam lub coś chudłam to mi się krwawienie przesuwało o dzień do przodu jak znowu przytyłam albo przestawałam ćwiczyć to znowu dzień do tylu
tak sobie właśnie o tym myślę ,też odchylenie było jeszcze w normie. Myślę tylko czy po owu nie dać sobie spokoju do miesiączki w razie jakby się udało. A może jestem przewrażliwiona ?hm, no ciężko mi powiedzieć czemu tak się dzieje. Może nie rób hardkorowych treningów tylko lżejsze i spokojnie poczekaj, aż organizm dojdzie do siebie po anty![]()
to normalne, że się martwisztak sobie właśnie o tym myślę ,też odchylenie było jeszcze w normie. Myślę tylko czy po owu nie dać sobie spokoju do miesiączki w razie jakby się udało. A może jestem przewrażliwiona ?
wyniki nasienia same w sobie są wyznacznikiemHej dziewczyny, mam pytanie. Niskie FSH u mężczyzny a dobre wyniki nasienia - jak to się ma do siebie - czy ktoś może zna ten temat?
Czy wyniki nasienia same w sobie nie są żadnym wyznacznikiem?