karolciaxd.x3
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ❤ u mnie dzisiaj 32 dc i dzień planowanej miesiączki. Test z rana negatywny
No nic, trzeba działać dalej 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, czyli znowu czekanieWszystko zależy od chu*jowości tej ciąży i od kobiety indywidualnie.
Moja beta spada już 2 msc i 5 dni i dalej nie spadła do zera![]()
Co Nas nie zabije, to wzmocni! Może następny cykl będzie szczęśliwyHej dziewczyny ❤ u mnie dzisiaj 32 dc i dzień planowanej miesiączki. Test z rana negatywnyNo nic, trzeba działać dalej
![]()
Ok, czyli znowu czekanie [emoji23] To zachodzenie w ciążę to wieczne czekanie, no ja nie wiem [emoji13] To u mnie komfortowa sytuacja, że taka niska beta, bo mogę spadek tanimi testami sprawdzać [emoji1787]
Co Nas nie zabije, to wzmocni! Może następny cykl będzie szczęśliwy [emoji123]
O matko! To mam nadzieję, że moja parszywa 13-tka się mnie tak mocno nie uczepiU mnie tez sie zaczęło od niskiej bo pierwsza 8 a druga 13 [emoji23][emoji23]
A walczę i walczę i c*uj[emoji23]
No ale u mnie w takim ślimaczym tempie urosla do 300 w szczycie. Później szybko spadła do 100 i tak się ze mną bujała. 105,130,110 i tak z 3 tygodnie.
Zaliczyłam juz drugi okres, jestem na antykoncepcji, a w sobotę i tak beta 9,87 [emoji2356]
Czasem myślę, że to się nigdy nie skończy[emoji28]
Zdobylam test ciążowy, niestety nie udało mi się dotrzymać porannego moczu, to drugi…
Piękne kreski <3Zdobylam test ciążowy, niestety nie udało mi się dotrzymać porannego moczu, to drugi…
GratulacjeZdobylam test ciążowy, niestety nie udało mi się dotrzymać porannego moczu, to drugi…
Wiem, gamoń ze mnie i nie patrzyłam co zamawiamMoże dlatego ze to mniejsza czułość?
Gratulacje!Zdobylam test ciążowy, niestety nie udało mi się dotrzymać porannego moczu, to drugi…