U
użytkownik 207953
Gość
Myśmy myśleli nad ślubem na Śnieżce. Kto wejdzie i zejdzie będzie na weselu. Ale wymieklamNajlepsze jest to ze tak zażartowałam z tym Las Vegas ale w sumie .... chodzi mi to teraz po głowie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myśmy myśleli nad ślubem na Śnieżce. Kto wejdzie i zejdzie będzie na weselu. Ale wymieklamNajlepsze jest to ze tak zażartowałam z tym Las Vegas ale w sumie .... chodzi mi to teraz po głowie![]()
Ty się zastanawiasz, a mój mąż ma kuzynkę, która razem ze swoim facetem po szkole wyjechała do Anglii (nawet matury nie zdała), siedzieli tam, żyli, zarabiali, pracowali i dorobili się dwójki synów. Jednak jakieś kilka lat temu (gdy była w ciąży z trzecim dzieckiem) postanowili wrócić do PL. Jedyne co przywieźli z Anglii, to dzieci i Xbox, wrócili jako gołodupcy i mieszkali u jej rodziców. Urodziła się im córka, rodzice wzięli im kredyt na mieszkanie i zrobili sobie 4-te dzieckoOna siedzi w domu, jej facetowi pracę załatwił jej ojciec (nie zarabia kokosów), ale im tu bardzo dobrze jak 500+ jest. Lepiej niż w Anglii
![]()
Paradoksalnie takie historie to jest dla mnie duże pocieszenie xD są w tym kraju ludzie z milionem dzieci w ciasnym mieszkanku, bez pracy, jadą na dodatkach i żyją i nawet nie myślą o tym, że jest źle i co będzie za parę lat. A my stabilne zatrudnienie, własne mieszkanie, wspierająca rodzina, a trzęsiemy dupami co to będzie za tragedia xD
Dziewuszki, moja beta w 12 dpo to 144,80.
Nie mogę w to uwierzyć, nigdy nie udało mi się dojść do takiego wyniku w poprzednich ciążachnawet wiele dni po spodziewanym okresie. Żeby tylko się okazało, że zdołała przejść ta ciąża przez jajowód jakimś cudem i była dobrze ulokowana
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki! Nie przestawajcie ich trzymać, pliiis.
Dziewuszki, moja beta w 12 dpo to 144,80.
Nie mogę w to uwierzyć, nigdy nie udało mi się dojść do takiego wyniku w poprzednich ciążach [emoji3064] nawet wiele dni po spodziewanym okresie. Żeby tylko się okazało, że zdołała przejść ta ciąża przez jajowód jakimś cudem i była dobrze ulokowana [emoji120]
Dziękuję Wam za wsparcie i kciuki! Nie przestawajcie ich trzymać, pliiis.
Ale pomysł, że często Ci ludzie nie chodzą do kina, do jakiś knajp czy na wakacje. To tylko z boku wygląda jak haj lajf.
A dzieciaki to czuja. Moja przyjaciółka pochodzi z rodziny dysfunkcyjnej i bardzo ciężko jej było kiedy po wakacjach wszyscy się chwalili gdzie byli, a ona musiała iść do pracy żeby zarobic na rodzeństwo mając 14 lat![]()
Ja miałam weselisko na 100 osób w 2003 r i wyszło nam za wszystko około 14 tysiJa tez wolałabym takie małe i tylko dla najbliższych, albo najlepiej sam cywilny, obiad i nara ale narzeczony całe życie marzy o imprezie na 120 osób i ze wszystkimi fanfaramibiorąc ślub będziemy mieli staż prawie 13 lat związku i w końcu doszłam do wniosku, ze skoro to jego marzenie to nie mogę mu tego odebrać wiec będzie weselicho
ja jestem z tych, którzy sami sobie wiatrem, sterem i okrętem wiec nie pozwalam rodzicom finansować tej, jakby nie patrzeć, zachcianki. Powtarzam, ze jak chcą dać kasę to niech włożą do koperty a za wesele sobie sama zapłacę
Zgadzam się z Tobą, ale ceny teraz takie są. Wódka w grudniu była średnio 8-10 zł tańsza na butelce! Jak się za to brałam pod koniec września 2021 to liczyłam około 50-60 tysięcy, a teraz szczerze mówiąc to MAM NADZIEJĘ zmieścić się w 80ka dodam, ze nie będziemy mieć żadnych atrakcji typu fotobudka, bary z drinkami, nic - po prostu wesele, zespół i dwóch fotografów.