Karola270984
Fanka BB :)
16 i 17 testy uwulaxyjne pokazują szczyt dzisiaj rano temp wzrosła do 37.10 czy to oznacza Ze dni płodne były ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś ładny pikTesty owu z 3 dni. Dzisiaj dodatkowo skok temp na 37.10
kochamy się codziennie od 5 dt to chyba dni płodnych nie przeoczyliśmyDziś ładny pik
Edit. W sensie wczoraj![]()
A ile się staracie? Jakieś przeciwności? Jakie badania zrobione?kochamy się codziennie od 5 dt to chyba dni płodnych nie przeoczyliśmyjak teraz nie wypali to idę robie amh
Cześć dziewczyny, miłego dnia! Kto testuje dziś? Albo na dniach?
Ja czekam na okres, bo tej piątkowej i sobotniej bieli. Podbrzusze mnie boli, piersi przestały, temperatura utrzymuje się na poziomie 37*CCześć dziewczyny, miłego dnia! Kto testuje dziś? Albo na dniach?
ja wszystkie swoje wyniki mam dobre zostało mi tylko amh z racji wieku 37 l warto zrobic. Mąż oświadczył ze jeżeli ten cykl będzie do dupy to idzie i robi badanie nasienia..A ile się staracie? Jakieś przeciwności? Jakie badania zrobione?
Ja... chciałabym wytrzymać do soboty ale myślę że jutro nasikamCześć dziewczyny, miłego dnia! Kto testuje dziś? Albo na dniach?