Bibi89
Fanka BB :)
Ja nigdy nie mialam nawet cienia cieniaJa tez raz mialam dwie kreski w zeszlym roku (i to byl jeden jedyny raz tak to nawet jakiegos cienia pod swiatlo ani nic) i albo wadliwy test albo biochem niestety.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nigdy nie mialam nawet cienia cieniaJa tez raz mialam dwie kreski w zeszlym roku (i to byl jeden jedyny raz tak to nawet jakiegos cienia pod swiatlo ani nic) i albo wadliwy test albo biochem niestety.
Też można obserwować upławy.. Są takie białe jak białko od jaja.Jeśli jest skok o mi umiem 0,2 stopnia i utrzyma się 3 dni to potwierdzi to odbyta owulacje. Jeśli skok był dziś to owulacja wczoraj.
ja miałąm tylko fałszywki albo bo czasie. Nigdy nie udało mi się zajść w ciążę. A to już 19 cykl.Ja nigdy nie mialam nawet cienia cienia![]()
Czasem myślę co jest gorsze, przejść przez biochem ale przynajmniej Twój organizm wie jak w ciążę zajść czy nie przeżyć żadnej straty ale żyć w niepewności czy wogole kiedys te 2 kreski się pojawią...ja miałąm tylko fałszywki albo bo czasie. Nigdy nie udało mi się zajść w ciążę. A to już 19 cykl.
Właśnie. Teraz sobie myślę, ze wolałabym przeżyć biochem, ale wiem, jakie to głupie myślenie. I pewnie jakbym przeżyła to by trochę zweryfikowało moje myślenie.Czasem myślę co jest gorsze, przejść przez biochem ale przynajmniej Twój organizm wie jak w ciążę zajść czy nie przeżyć żadnej straty ale żyć w niepewności czy wogole kiedys te 2 kreski się pojawią...
My mieliśmy w tym cyklu codziennie, no ale nie dliśmy rady xD nie mamy aż takiego libido, a w sumie zmuszać nam się nie chce, żeby nam seks nie obrzydł xD
Mi spada po dniach plodnych - do okresu mogę żyć beż seksu. Ale po okresie mam jakąś kumulację. Muszę chyba zbadać hormony jakieś
Odpowiem wam zbiorczo. My w tym cyklu jak zawsze staraliśmy się działać codziennie, ALE z racji że był to cykl stymulowany i zastrzyk na pęknięcie po który jechałam 40km w jedną stronęTo jest niesamowite jak wszystkie robimy podobnie, my juz tez rozne systemy opracowywujemy co cykl
A potem sie czyta w watkach ze te ciaze to w najmniej spodziewanych cyklach typu kochalismy sie raz bo nie bylo czasu, bo praca i bach, dzidzius![]()
Pewnie dziewczyny po stratach powiedzą ze jak wogole można tak myśleć... ale może taki biochem pokazałby mi że mój organizm przynajmniej załapał jak to się robi ... a tak to sama nie wiem co myślećWłaśnie. Teraz sobie myślę, ze wolałabym przeżyć biochem, ale wiem, jakie to głupie myślenie. I pewnie jakbym przeżyła to by trochę zweryfikowało moje myślenie.
moj to samoRozumiem w 100%. Ja sama też wale testy przed terminem. Mój mąż to się nie pyta "robiłaś test?" tylko "ile testów już zrobiłaś?" xD
ja miałam wczoraj albo dzis owulacje... nie wiem bo w ogole nie czuje ze ją mam ale starania były przedwczoraj a wczoraj nam się nie chcialoMy juz próbowaliśmy co 2 dni, codziennie i w tym cyklu 2 razy dziennie przez 2 dni po pikujak to się nie uda to już sama nie wiem
![]()