Bibi89
Fanka BB :)
Troche chyba czasochłonne te przepisy ... I jeśli użyjesz pół piersi z kurczaka to co robisz z drugą połową? Ja pewnie bym zeobila 2 tortille i zjadła obieDo tortilli też 2 pęczki [emoji23]Zobacz załącznik 1359395
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Troche chyba czasochłonne te przepisy ... I jeśli użyjesz pół piersi z kurczaka to co robisz z drugą połową? Ja pewnie bym zeobila 2 tortille i zjadła obieDo tortilli też 2 pęczki [emoji23]Zobacz załącznik 1359395
Ja zazwyczaj kupowałam filet i dzieliłam go na 100g części i mrozilam w takich porcjachTroche chyba czasochłonne te przepisy ... I jeśli użyjesz pół piersi z kurczaka to co robisz z drugą połową? Ja pewnie bym zeobila 2 tortille i zjadła obie![]()
Przeczytałam „dwa pęcherzyki”Tu nawet 2 pęczki[emoji23] ale jednocześnie 10 g [emoji85]
Ale poza tym to była spoko i smaczna Zobacz załącznik 1359394
Eh, glodnemu chleb na mysli... jak te starania ryja banie xD dobrze ze uniemy sie chociaż z tego śmiać czasem..Przeczytałam „dwa pęcherzyki”![]()
Jezu jak ostatnio pokochałam kiełki ekstremalnie. Nie jadłam od czasu studiów, wzięłam raz w kaufie z brokuła i pozarlabym najchętniej całe na raz. Teraz kupilam z groszku i OMGTu nawet 2 pęczki[emoji23] ale jednocześnie 10 g [emoji85]
Ale poza tym to była spoko i smaczna Zobacz załącznik 1359394
Hej Dziewczyny, u mnie istne szaleństwo
Gdyby któraś się zastanawiała czy pecherzyki rosną liniowo -otóż nie muszą. W niedzielę dominujący miał 15,4x14,2x13,7. A po 25h w poneidzialek 19,8x18,7x16,5. Także szybka akcja - ovitrelle, bilety lotnicze, ogarnięcie domu i pracy i tak oto dziś od 15:20 jestem po inseminacji. Pani Położna z troską pytała czy w Polsce można zrobić usg i spokojnie prowadzić ciążę, bo słyszała straszne rzeczy.
To niesamowite, ze godzinę lotu od Polski traktują nas jak ludzi. Tak normalnie. A u nas jest jak jest.
W każdym razie trzymajcie kciuki proszę
Pozdrowienia z Kopenhagi!
@lady_in_blue jak Twój monitoring dziś?
@olka11135 gdyby przyjaciele chcięli ogarniać ślub humanistyczny/zagraniczny to chętnie pomogę gdyby była potrzeba![]()
No to w ogóle sa jakieś dziwy,ale też punkt zaczepienia. Tu iui ma duże szanse wydaje mi sięAle super! To teraz trzymam kciuki za Twój test!
U mnie wczoraj dwa pecherzyki - 16 i 20mm także piłka w grze. Aczkolwiek kolejny raz test pct wyszedł negatywny (test po stosunku, nie znaleziono w śluzie ruchliwych plemników) i lekarz sugeruje iui jako że coś może jest na rzeczy.
Ja i stary wpierniczamy jak szaleńceJezu jak ostatnio pokochałam kiełki ekstremalnie. Nie jadłam od czasu studiów, wzięłam raz w kaufie z brokuła i pozarlabym najchętniej całe na raz. Teraz kupilam z groszku i OMGnie wiem jak mogłam żyć bez nich. A maja ogrom wartości, wiec na pewno warto je wpierniczyć
Z tego co się kiedyś uczyłam na studiach, należy uważać z kiełkami w czasie ciąży z uwagi na ryzyko bakterii które mogą mieć. Nie znam aktualnych rekomendacji, może coś już się zmieniło w tym temacie?Jezu jak ostatnio pokochałam kiełki ekstremalnie. Nie jadłam od czasu studiów, wzięłam raz w kaufie z brokuła i pozarlabym najchętniej całe na raz. Teraz kupilam z groszku i OMGnie wiem jak mogłam żyć bez nich. A maja ogrom wartości, wiec na pewno warto je wpierniczyć
jprdl. dziękuję za info, pojęcia nie miałam. wiem, że z niemytą sałatą jest problem, nie o toksoplazmozę chodzi? myślałam, że takie kiełki gotowe do spożycia są godne zaufania XDZ tego co się kiedyś uczyłam na studiach, należy uważać z kiełkami w czasie ciąży z uwagi na ryzyko bakterii które mogą mieć. Nie znam aktualnych rekomendacji, może coś już się zmieniło w tym temacie?