MPAnia
Fanka BB :)
To że pisze że nie mogę interpretować wg tego wyniku ze względu na reakcję krzyżową z czymś czego nie bioręNo ale chyba jest idealnie w środku normy to co Cie niepokoi? [emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To że pisze że nie mogę interpretować wg tego wyniku ze względu na reakcję krzyżową z czymś czego nie bioręNo ale chyba jest idealnie w środku normy to co Cie niepokoi? [emoji848]
To że pisze że nie mogę interpretować wg tego wyniku ze względu na reakcję krzyżową z czymś czego nie biorę
W Diagnostyce niby jest napisane 3 do 5 dni roboczych. Ale cholera wieMyślę, że na spokojnie można na wizycie. Na biocenozę czekałam krótko, ale na chlamydię czekam 2 tyg.
Kurła..no faktYyy to jest informacja, że gdybyś brała ten lek ro ten wynik jest niemiarodajny
Kurła..no fakt [emoji23] Zrozumiałam to tak że jest reakcja i uj..wynik nieprzespanych nocy od zeszłego tygodnia [emoji85] Muszę się opamiętać![]()
Tak zrobię !Prześpij się [emoji23]
Jak test pozytywny to możliwe,zrob za kilka h następnyDziewczyny, mam wrażenie że mam owulację... Nie mierzyłam temp.
Robiłam testy... No i mokro bardzo.
Dziewczyny, mam wrażenie że mam owulację... Nie mierzyłam temp.
Robiłam testy... No i mokro bardzo.
Robiłam przed wczoraj i wczoraj. Boli w prawym jajniku... Przytulalismy się wczorajJak test pozytywny to możliwe,zrob za kilka h następny